16.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSpecialLoredana Munteanu, despre beneficiile drenajului limfatic manual (VIDEO Bebelu)

Loredana Munteanu, despre beneficiile drenajului limfatic manual (VIDEO Bebelu)

Loredana Munteanu este kinetoterapeut, specialist traumatologie-ortopedie si drenaj limfatic manual. Ea a fost invitata zilei de 8 noiembrie 2013 la emisiunea bebelu.ro. Loredana este unul dintre putinii specialisti adevarati in kinetoterapie de la noi in tara, unde, din pacate, aceasta stiinta este prea putin cunoscuta sau este prost inteleasa.

In cadrul interviului am aflat ca femeile insarcinate, care se confrunta deseori cu probleme de circulatie sangvina (picioare umflate, senzatie de picioare grele, varice) pot apela cu incredere la drenajul limfatic manual care amelioreaza toate aceste simptome.

In ce priveste durerile de spate, o alta neplacere a gravidutelor, se pot ameliora si acestea prin cateva sedinte de kinetoterapie in care graviduta invata cat de importanta este miscarea pentru ea si copil, invata sa-ti corecteze postura si sa-si intareasca sistemul osos. Vezi in materialul video de mai jos cine poate apela la kinetoterapie si in ce conditii drenajul limfatic manual este contraindicat. De asemenea puteti afla unde o puteti gasi pe Loredana Munteanu.

Mihaela Călin te aşteaptă cu invitaţi interesanţi în fiecare vineri, între orele 13.00-14.00 pe romanialibera.ro, radiolynx.ro şi bebelu.ro. Pentru ediţiile precedente click aici. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă