15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialLIVE TEXT. Simona Halep a fost eliminată foarte greu de Serena Williams,...

LIVE TEXT. Simona Halep a fost eliminată foarte greu de Serena Williams, la US Open: 6-2, 4-6, 6-3

Simona Halep şi Serena Williams au jucat un tenis excelent în poate cel mai aşteptat meci al actualei ediţii la US Open. Confruntarea a durat puțn peste două ore și s-aterminat cu succesul Serenei în trei seturi: 6-2, 4-6 și 6-3 în decisiv.

Românca a ramas si dupa această confruntare doar cu o victorie in toate nouă partide directe cu liderul mondial.

Serena Williams are, graţie succesului din sferturi, cele mai multe victorii în Era Open. Ea a ajuns la 309, depăşindu-l pe Roger Federer. De partea cealaltă, Simona Halep, care este cu zece ani mai tânără, a adunat doar 48 de succese la competiţiile majore.

Doar semifinalistă în 2016 la US Open, Serena caută al şaptelea succes "acasă", după ce a ridicat trofeul deasupra capului în 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 şi 2014.

Cea mai bună jucătoare a lumii s-a confruntat cu o singură minge de break, pe care a salvat-o, în cele patru partide pe care le-a susţinut la US Open. Mai mult, pentru al cincilea sezon consecutiv, Williams îşi trece în cont cel puţin 300 de aşi în circuitul de simplu.

Williams a petrecut pe teren la actuala ediţie a Open-ului american patru ore şi 13 minute, în total, în primele patru partide, în timp ce Simona Halep a avut nevoie de şase ore şi 11 minute pentru a se califica în sferturile de finală.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

GAME, SET, MECI, WILLIAMS!!! Serena se impune dramatic, în trei seturi, în faţa Simonei Halep, 6-2, 4-6, 6-3

Halep – Williams 2-6, 6-4, 3-5! Game, Halep! Simona rămâne în meci după un joc mai simplu la serviciu, câştigat la 0. Serena serveşte pentru accederea în semifinale.

Halep – Williams 2-6, 6-4, 2-5! Game, Williams! Serena începe game-ul cu asul numărul 18, iar două mingi trimise afară de Simona duc scorul la 40-0. Serviciul numărului unu mondial este imens în acest game alb.

Halep – Williams 2-6, 6-4, 2-4! Game, Halep! Simona rezistă incredibil şi câştigă 3 puncte consecutive, revenind de la 15-30. 

 Halep – Williams 2-6, 6-4, 1-4! Game, Williams! Din păcate, Simona greşeşte mai mult în acest set şi dă semne de oboseală. Serena este cea care conduce jocul şi se impune la 30, după două ore de joc. 

Halep – Williams 2-6, 6-4, 1-3! Break, Williams! Serena profită de o perioadă a Simonei şi accelerează. Se impune la 15, câştigând patru puncte consecutive.

04:17: Halep – Williams 2-6, 6-4, 1-2! Game, Williams! Jocul începe cu un punct fabulos care le găseşte pe cele două la fileu, iar Simona iese câştigătoarea. Un nou as al Serenei şi o scurtă duc scorul la 40-15. Serena vine din nou la fileu şi trece în avantaj pe tabelă. 

Halep – Williams 2-6, 6-4, 1-1! Game, Halep! Simona reuşeşte primul as al meciului şi apoi accelerează decisiv. La 40-15 urmează însă două duble greşeli consecutive. Serena se grăbeşte şi Simona profită. 

 Halep – Williams 2-6, 6-4, 0-1! Game, Williams! Românca începe foarte bine setul decisiv, dar ratează două mingi de break consecutive. Williams este surprinsă apoi de o lovitură lobată a constănţencei, iar Serena închide game-ul cu o lovitură fantastică.

Halep – Williams 2-6, 6-4! GAME, SET HALEP! Simona face cel mai solid set din acest an şi trimite meciul în decisiv, după un nou game imens, care a durat peste 10 minute şi în care Simona a salvat 5 mingi de break. 

Halep – Williams 2-6, 5-4! Game, Williams. Serena rămâne în al doilea act, după ce Simona a ratat o minge de set. Românca serveşte pentru a trimite meciul în decisiv

Halep – Williams 2-6, 5-3! Game, Halep! Simona arată că a ajuns la un nivel de maturitate care îi permite să o învingă pe Williams. Joacă la un nivel extrem de ridicat şi se apropie la un singur game de câştigarea setului secund.

Halep – Williams 2-6, 4-3! Game, Williams! Serena respiră cu ajutorul serviciului şi face un game alb.

Halep – Williams 2-6, 4-2! Game, Halep! Williams greşeşte din ce în ce mai mult, dar acest lucru este cauzat şi de jocul impus de Simona în această perioadă a partidei. Halep se impune la 15 şi Williams pierde pentru prima oară la această ediţie 4 game-uri într-un set.

 Halep – Williams 2-6, 3-2! Game, Williams! Românca păstrează poate cel mai bun nivel al carierei în aceste momente şi ajunge la 30-0. Greşeşte apoi o minge simplă, iar un serviciu de aproape 200 de km/h îi aduce Serenei al 11-lea as în meci.

 Halep – Williams 2-6, 3-1! Game, Halep! Simona păstrează un ritm uluitor şi ajunge repede la 40-0, dar Serena reacţionează şi câştigă două puncte la rând, dar românca rezistă şi se distanţează.

Halep – Williams 2-6, 2-1! Break, Halep! Simona greşeşte incredibil şi ratează şansă de a avea 3 mingi de break consecutive. Halep o scoate din ritm pe Williams, care greşeşte. Williams reacţionează incredibil la 15-40 şi serveşte 3 aşi consecutiv, ajungând la cota 9. 

Halep – Williams 2-6, 1-1! Game, Halep! Simona se grăbeşte şi greşeşte din nou în faţa unei Williams care joacă fabulos şi ajunge la 40-0. Românca salvează însă cele trei şanse de break, dar Williams găseşte o scurtă incredibilă la un punct pe parcursul căruia Simona se apărase incredibil. Simona reuşeşte încă un punct magnific şi salvează a cincea minge de break. Simona joacă perfect în momentele de mare presiune şi închide un game care a durat mai mult de 10 minute. 

Halep – Williams 2-4. Break, Williams! Serena revine din nou la conducerea jocului şi un forehand câştigător o duce la 30-0. Urmează una dintre cele mai frumoase lovituri ale partidei, un backhand în lung de linie al Simonei, care egalează apoi. Serena câştigă un raliu şi obţine o nouă şanse de break, negată însă de un serviciu 2 surprinzător al Simonei. Simona ratează apoi o minge de game. Simona anulează un nouă şansă de break, după un punct superb.

Halep – Williams 2-3. Break, Halep! Simona joacă mai lung şi obţine primele şanse de break ale meciului. Este prima oară la această ediţie de US Open când Williams îşi pierde serviciul.

Halep – Williams 1-3. Game, Halep! Simona câştigă cel mai lung schimb din acest debut de meci, acesta fiind şi felul în care se poate impune în faţa Serenei. Americanca face două greşeli neforţate şi Simona se apropie de primul ei game din acest meci. Urmează încă o eroare a numărului unu mondial, care arată primele semne de slăbiciune. 

Halep – Williams 0-3. Game, Williams! Serena loveşte din ce în ce mai tare cu prima minge, reuşeşte încă doi aşi şi se distanţează rapid, după numai 6 minute. Sunt puţine lucruri care îi pot fi reproşate sportivei noastre în acest debut de meci.

Halep – Williams 0-2. Break, Williams! Simona stă prea mult în afara terenului, iar Williams profită, conduce meciul şi procură primele 3 mingi de break. Urmează două servicii bune ale lui Halep, care vine la 30-40. O greşeală neforţată îi aduce primul break Serenei.

Halep – Williams 0-1. Game, Williams! Simona a câştigat primul punct al meciului, dar serviciul Serenei şi-a spus cuvântul. Americanca a reuşit şi primul as şi a ajuns la 30-15. O minge trimisă de Williams în fileu a restabilit egalitatea. Încă doi aşi îi aduc primul game Serenei.  

Cele două jucătoare au ieşit la încălzire pe arena Arthur Ashe. Meciul va debuta în jurul orei 02:25. Serena este cea care va servi prima.

Partida dintre Simona Halep și Serena Williams poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul www.romanialibera.ro începând cu ora 02.00 miercuri spre joi noapte.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă