20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialLisa Marie Presley va naste gemeni in toamna

Lisa Marie Presley va naste gemeni in toamna

Lisa Marie Presley si sotul sau, Michael Lockwood, vor deveni parinti de gemeni, in toamna, a confirmat intr-un interviu Priscilla Presley, fosta sotie a regelui rock'n roll Elvis Presley, informeaza Fox News.

Priscilla Presley a confirmat informatia, care circula de mai multa vreme in presa internationala, in cadrul emisiunii de televiziune "Entertainment Tonight", a postului CBS.

"A vrut sa pastreze secretul pentru cat mai multa vreme", a spus Priscilla Presley.

Potrivit revistei US Weekly, tatal Lisei Marie, Elvis, a provenit dintr-o sarcina gemelara, dar fratele sau, Jesse Garon, a murit la nastere. De asemenea, Lisa Marie mai are doi unchi gemeni de pe partea mamei sale.

Acestia sunt primii copii ai Lisei Marie, in varsta de 40 de ani, si ai sotului sau, chitaristul si producatorul muzical Michael Lockwood, in varsta de 46 de ani, cu care s-a casatorit in Japonia, in ianuarie 2006.

Lisa Marie Presley mai are doi copii, Riley, 18 ani, si Benjamin, 15 ani, cu fostul sau sot, Danny Keough.

Lisa Marie a avut o viata sentimentala destul de agitata. Ea a fost casatorita circa 20 de luni cu Michael Jackson, formand una din cele mai controversate perechi ale momentului. Ulterior, s-a casatorit cu actorul Nicolas Cage, dar au divortat dupa trei luni. Atunci a circulat un zvon conform caruia cauza separatiei ar fi constituit-o fanatismul lui Cage fata de Elvis.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă