20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialLiga Europa: Fiorentina - Pandurii Târgu Jiu 3-0 Gorjenii, la prima înfrângere...

Liga Europa: Fiorentina – Pandurii Târgu Jiu 3-0 Gorjenii, la prima înfrângere în deplasare

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul, în deplasare, cu Fiorentina, scor 0-3, din grupa E a Ligii Europa. Gorjenii au înregistrat, la Florenţa, primul eşec în deplasările europene.

Livescore: Fiorentina – Pandurii 3-0 (Joaquin 26′, Ryder Matos 34′, Cudrado 69′)

Min 69 Cudrado profită de o greşeală a portarului Stancu şi trage la colţul scurt, mingea se duce în poartă.

Min 34 Matos scapă singur cu portarul, încearcă un dribling, însă în final şutează pe sub portarul gorjean. 

Min 26 Joaquin are o acţiune personală, îl driblează pe Stanca de la Pandurii şi înscrie.

Pentru prima dată în Liga Europa, Pandurii Târgu Jiu nu a pierdut până acum nicio deplasare în altă ţară, însă elevii lui Pustai îi vor avea de înfruntat în această seară pe granzii grupei. Fiorentina nu este o echipă de temut doar în această grupă, ci şi în campionatul Italiei, acolo unde se află la egalitate de puncte cu Inter, pe locul şase. Meciul va fi transmis de ProTV, Digi Sport1 şi Dolce Sport1.

Vezi în imaginile de mai sus cât valorează cele două echipe şi clasamentul grupei E dintea meciului

Echipe probabile

Fiorentina: Neto – Roncaglia, Savic, Compper, Pasqual – Aquillani, Bakic, Alonso – Cuadrado, Mati Fernandez – Joaquin

Antrenor: Vincenzo Montella

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Erico, Parskevas, Momcilovic – P. Anton, Breeveld – Buleică, Eric, Ciucur – Matulevicius

Antrenor: Cristi Pustai

Pandurii trebuie să îşi apere balzonul

Meciul din această seară ar putea fi unul mare pentru Pandurii, dacă echipa va reuşi să-şi apere blazonul şi nu piardă în faţa Fiorentinei, cu toate ca asta va fi o misiune extrem de grea.

Jucătorii lui Pandurii sunt animaţi înaintea partidei din această seară de victoria la scor, obţinută împotriva botoşănenilor, în Liga I, partidă care s-a încheiat 6-1. Pe de altă parte în ultima etapă Fiorentina a avut-o ca adversară pe Juventus şi a reuşit să încheie meciul fabulos, înscriind 4 goluri în ultimele 25 de minute, când era condusă cu 2-0.

Cristi Pustai, antrenor Pandurii, declara înainte de meci că jucătorii sunt foarte motivaţi şi că vor juca împotriva celor de la Fiorentina cu multă ardoare. Pe Stadio Artemio Franchi, din Florenţa, vor fi în tribune şi câteva sute de români, majoritatea din Italia.

Pandurii a demonstrat de multe ori că este o echipă puternică, însă debutul din Liga Europa i-a adus doar o înfrângere cu 0-1, pe teren propriu, în faţa unui alt adversar redutabil, Dnepr. Ceea ce a urmat a fost un egal cu Pacos, în deplasare, astfel că gorjenii au nevoie să facă o figură frumoasă în această seară.

Casele de pariuri o dau ca favorită, după cum era de aşteptat, pe Fiorentina, cu o cotă de 1,35 pentru victorie. În schimb victoria celor de la Pandurii este cotată cu 7,40, iar un egal cu 1,72, potrivit Stanleybet.

 

 

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...
Ultima oră
Pe aceeași temă