16.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSpecialLiga Campionilor: Cine va arbitra meciurile Bayern - Real și Chelsea -...

Liga Campionilor: Cine va arbitra meciurile Bayern – Real și Chelsea – Atletico

Liga Campionilor își va afla săptămâna aceasta finalistele ediției 2013/2014, în urma returului semifinalelor, când Chelsea va primi acasă vizita celor de la Atletico, iar Real Madrid va merge în Germania pentru a întâlni Bayern. Cele două partide vor fi arbitrate de doi dintre cei mai importanți centrali din Europa, de la ora actuală, Pedro Proenca și Nicola Rizzoli.

Prima semifinală se va încheia marți seara, după ce Bayern va juca împotriva lui Real Madrid, începând de la ora 21.45. Meciul va fi arbitrat de portughezul Proenca, iar Allianz Arena se anunță a fi un infern pentru galactici. Real Madrid a câștigat în meciul tur cu 1-0, într-o partidă în care Benzema a înscris unicul gol în minutul 19.

Cea de a doua semifinală, care o va da pe a doua finalistă a acestui sezon, se va disputa la Londra, acolo unde Chelsea va primi vizita lui Atletico Madrid, echipă la un pas de a deveni campioană în Spania. Returul dintre cele două va fi arbitrat de Nicola Rizzoli. În meciul tur Chelsea și Atletico au remizat, scor 0-0. În urma unei accidentări, portarul londonezilor Petr Cech a fost scos în afara gazonului pentru tot restul sezonului, astfel că Chelsea se va baza pe Schwarzer, neamțul evoluând foarte bine în partida din campionat, cu Liverpool, câștigată cu 2-0 de echipa sa.

Atât Proenca, cât și Rizzoli sunt arbitri ce vor evolua la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia 2014.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă