15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialLiderul PDL Cluj reacţionează la acuzele lui Victor Ponta

Liderul PDL Cluj reacţionează la acuzele lui Victor Ponta

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, i-a răspuns liderului PSD, Victor Ponta, după ce acesta din urmă l-a făcut direct responsabil pentru întârzierea intrării în dezbaterea Parlamentului a unui proiect de lege. De asemenea, Ponta l-a numit şi „zootehnist” pe Buda, cu referire la absolvirea respectivei facultăţi de către actualul preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.

„Ca zootehnist, îl înţeleg pe Ponta”

„Preşedintele PSD, Victor Ponta, fie suferă de pierderi sporadice de memorie, fie încă nu şi-a revenit după excursia exotică din Dubai, atunci când face afirmaţii cu caracter denigrator în ceea ce priveşte desfăşurarea procesului legislativ din Parlamentul României. Îi amintesc domnului Ponta că atâta timp cât el şi colegii lui de partid se bucură de toate privilegiile statutului de parlamentar, fiind într-o permanentă grevă de lux, parlamentarii PDL fac toate eforturile astfel încât să asigure buna funcţionalitate a sistemului legislativ. Mă bucură preocuparea domnului Ponta de a se implica în procesul legislativ acum, în an electoral, însă i-aş recomanda să nu abordeze proiectele legislative atât de importante cu superfiacialitate şi iresponsabilitate şi să facă un minim efort să participe la dezbaterile din Parlament. Iar faptul că sunt absolvent al unor instituţii de prestigiu din judeţul Cluj, respectiv al Facultăţii de Zootehnie, pe lângă cea de Drept, mă ajută să îl înţeleg tot mai bine”, a spus Daniel Buda.

 

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă