30 C
București
joi, 13 iunie 2024
AcasăSpecialLiderul de la Kremlin, Vladimir Putin, susține că Europa trebuie să rămână...

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, susține că Europa trebuie să rămână unită

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că Europa trebuie să rămână unită în ciuda proiectelor de a ridica numeroase ziduri, informează miercuri agenția oficială rusă TASS.

"Europa trebuie să fie unită în ciuda tuturor tentativelor de a se ridica orice tip de nou zid", a declarat Vladimir Putin într-o conferință susținută la faimoasa universitate Lomonosov din Moscova.

Liderul de la Kremlin a susținut că trebuie să fie evitate războaie pe continentul european citându-l în acest sens pe scriitorul Lev Tolstoi, autorul romanului ”Război şi pace”, afirmând că ”nu există nimic mai nefiresc decât războiul”.

”Cel mai natural lucru este să-ţi aminteşti despre această tragedie şi să faci tot ce stă în putinţă pentru ca nimic de genul acesta să nu mai aibă loc vreodată”, a declarat Vladimir Putin.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Alertă la RAR. Oamenii baronului Iulian Dumitrescu „Lamborghini” sunt în… aer

Pierderea alegerilor pentru șefia Consiliului Județean Prahova de către baronul PNL Lamborghini, Iulian Dumitrescu, a generat o panică fără precedent în rândul unor...

Fitch consideră că riscurile la adresa ratingului României sunt “în mare parte echilibrate”

Riscurile la adresa ratingului României sunt "în mare parte echilibrate", a declarat analistul agenţiei de evaluare Fitch Ratings, Greg Kiss, pentru Reuters, adăugând că...

Șeful NATO consideră armele nucleare „garanţia supremă de securitate” a NATO

Vorbind cu reporterii înainte de o reuniune de două zile a miniştrilor apărării din cadrul NATO la Bruxelles, care va include şi o reuniune...
Ultima oră
Pe aceeași temă