12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialLicitatie pentru Ionel Ganea

Licitatie pentru Ionel Ganea

Southampton, Leeds United si Cardiff City, din liga secunda a campionatului Angliei, sunt interesate de serviciile atacantului roman Ionel Ganea, care evolueaza in prezent la Wolverhampton, informeaza site-ul expressandstar.com. Agentul jucatorului, Gary Williams, a confirmat interesul celor trei cluburi pentru jucatorul roman. “Multa lume este interesata de el iar Cardiff, Leeds si Southampton au cerut sa fie tinute la curent cu situatia jucatorului”, a afirmat Williams. Daca s-ar transfera la Cardiff, Ganea ar urma sa evolueze sub comanda tehnicianului Dave Jones, cu care a mai lucrat si la Wolverhampton in 2004.
Agentul atacantului roman a subliniat ca acesta ar dori sa ramana la Wolverhampton deoarece familia sa s-a acomodat foarte bine in acest oras, dar ca gruparea engleza nu este dispusa sa negocieze o eventuala prelungire a contractului decat la finalul sezonului, cand lui Ganea ii expira actuala intelegere. “Vio vrea sa ramana la Wolves si sa-si lamureasca situatia. Familia lui se simte foarte bine la Wolverhampton, dar nu putem astepta pana in mai pentru a sti daca lui Vio i se va prelungi contractul pentru inca un sezon”, a comentat Williams.
In prima parte a sezonului 2005/2006 Ionel Ganea, in varsta de 32 de ani, a marcat cinci goluri la revenirea pe teren dupa un an de indisponibilitate provocata de o accidentare la ligamentele incrucisate ale genunchiului drept.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă