15 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialLiberalul bătut în plină stradă a fost operat, dar starea sa rămâne...

Liberalul bătut în plină stradă a fost operat, dar starea sa rămâne gravă

Preşedintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, a fost operat la începutul săptămânii pentru rezolvarea uneia dintre fracturile craniene, dar starea acestuia rămâne încă gravă, având dificultăţi de vorbire, potrivit Mediafax. Agresorii politicianului nu au fost găsiţi încă de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Bogdan Popescu, a spus că Olteanu ar putea rămâne până la sfârşitul săptămânii în clinica de neurochirurgie a spitalului şi că va începe un program de recuperare.

Olteanu este tatăl fetiţei care a fost bătută de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnată definitiv, marţi, de către Tribunalul Bucureşti, la amendă penală de 1.000 de lei şi la plata sumei de 1.000 de lei cu titlul de daune morale, pentru lovire şi alte violenţe.

PNL arăta, într-un comunicat de presă, că liderul organizaţiei Sector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat de un grup de indivizi necunoscuţi, când ieşea din scara blocului unde locuieşte, liberalii menţionând că până acum nu au niciun indiciu care să conducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune de natură politică.

Parchetul Judecătoriei Sectorului 6 a înregistrat dosarul şi face cercetări sub acuzaţia de loviri sau alte violenţe, toate indiciile conducând la ipoteza unei răzbunări, întrucât liberalul nu a fost jefuit, susţin surse judiciare.

În cazul agresiunii asupra lui Cristian Olteanu, procurorii au început urmărirea penală “in rem”, au declarat surse judiciare.

Cele mai citite

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...

Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier

Un tânăr din Buzău, fiul unui director din Consiliul Județean, a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 24 de ani!...
Ultima oră
Pe aceeași temă