19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialLiberalii vor ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta inaintea asumarii raspunderii...

Liberalii vor ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta inaintea asumarii raspunderii Guvernului

Liberalii sunt de parere ca in Parlament trebuie dezbatuta si votata intai motiunea de cenzura si abia apoi Cabinetul Boc II, in situatia in care nu va fi rasturnat, poate sa-si angajeze raspunderea pe Legea pensiilor, informeaza Newsin.

"Sigur ca trebuie sa vedem mai intai daca Guvernul mai are sustinere", a declarat pentrun NewsIn viceliderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu.

De aceeasi parere este si secretarul Camerei Deputatilor, liberalul Mihai Voicu. "Intai motiunea de cenzura si apoi vedem", a sustinut, pentru NewsIn, deputatul PNL.

Liderul grupului deputatilor democrat-liberali, Mircea Toader, a afirmat pentru NewsIn ca reprezentantii PDL din Birourile Permanente vor sustine ca asumarea raspunderii pe Legea unica a pensiilor sa aiba prioritate in fata dezbaterii motiunii de cenzura initiate de liberali.

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca motiunea de cenzura va fi tratata "cu prioritate" in Parlament. "(…) Maine (miercuri, n.r.) am convocat Birourille Permanente reunite in care vom discuta motiunea de cenzura cu prioritate, scrisoarea de angajare a raspunderii pe care am primit-o din partea primului ministru si va trebui sa o tratam regulamentar si bineinteles problemele legate de nominalizarea vechii, noii conduceri de la BNR. Este evident ca va trebui sa ne incadram in termenul prescris pentru ca domnul Isarescu si echipa care-l va insoti sa poata sa conduca", a declarat Geoana.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă