19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialLiberalii banateni triseaza

Liberalii banateni triseaza

– Liderii PNL s-au grabit sa inceapa campania electorala, desi mai sunt doua saptamani pana la debutul official.

Panouri mari instalate pe blocurile turn de pe principalele bulevarde din oras amintesc de cateva din realizarile guvernarii PNL si explica cetatenilor de ce ar trebui sa "mergem mai departe", iar in casutele postale au aparut, deja, fluturasi si brosuri cu chipul candidatilor PNL. Afise lipite in scarile blocurilor invita, sub semnaura acelorasi candidati liberali, la dezbateri pe teme civice, unde sunt invitati conducatori ai diverselor institutii descentralizate, legate direct de viata de zi cu zi a timisorenilor. Candidatii sunt prezenti in pietele agro-alimentare, la vernisaje si, practic, la orice intalnire publica din colegiul lor.
"Nu am inceput campania electorala – afirma Adrian Cioroianu, presedintele PNL Timis". Adrian Cioroianu spune ca nimic din ceea ce aduce a campanie electorala nu incalca legea, de vreme ce nicaieri nu apare vreun indemn explicit la vot pentru un anume candidat, iar fluturasii din cutiile postale sunt doar materiale informative cu privire la Legea votului uninominal. "PD-L ne-a inspirat, mai spune Adrian Cioroianu. soseaua dintre Timisoara si Arad e portocalie. Peste tot sunt panouri cu PD-L, pentru care am inteles ca s-au semnat contracte pe sase luni. Nu PNL a inceput!"
Oana Gaita, purtator de cuvint al PD-L Timis, spune, insa, ca e vorba de panouri din campania electorala pentru alegerile locale, care nu au legatura cu alegerile din toamna. "Pur si simplu, afirma Oana Gaita, sunt panouri care n-au fost inca date jos. Sunt cu candidatii de atunci ai PD-L. PNL are chiar panouri care au ramas de la europarlamentarele de anul trecut", spune reprezentanta PD-L.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă