19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialLiberal-democratii, despre viitor

Liberal-democratii, despre viitor

Conducerea organizatiei PLD din Eforie a reusit sa primeasca raspuns la invitatia adresata unui grup de oameni de afaceri din Italia. Presedintele liberal-democratilor, Mircea Paraschiv, a declarat ca investitorii au fost interesati, in prima faza, de municipiul Mangalia, dar reactia conducerii primariei i-a determinat sa abandoneze realizarea oricarui proiect in aceasta zona a litoralului romanesc.
Ocazia a fost valorificata de liberal-democratii din Eforie care au ajuns la concluzia ca o colaborare cu investitorii straini va fi benefica, in primul rand, pentru locuitorii orasului.
De la inceputul anului si pana in prezent, italienii au venit la Eforie de doua ori, au purtat discutii cu primarul localitatii, Ovidiu Brailoiu, si cu alesii locali, printre care se numara si Mircea Paraschiv. Italienii au identificat locatia unde se va construi un port turistic pentru 3000-4000 de ambarcatiuni. Proiectul mai prevede construirea unui complex de spatii de cazare, unitati de alimentatie publica si discoteci.
Mircea Paraschiv a declarat ca investitorii vor lucra cu firme autohtone, ceea ce inseamna locuri de munca atat pe timpul realizarii proiectului, dar si dupa finalizarea lucrarilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă