13.6 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialLia Olguța Vasilescu îndeamnă la contramanifestație, contrazicându-l pe Liviu Dragnea

Lia Olguța Vasilescu îndeamnă la contramanifestație, contrazicându-l pe Liviu Dragnea

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu este de părere că pesediștii trebuie să iasă în stradă să protesteze, pentru că actualele mişcări de stradă sunt politizate, iar opoziţia vrea să aducă din nou "tehnocraţii" la putere.

Ministrul comentează unul din sloganurile din stradă, "Abrogaţi şi plecaţi", care, în opinia ei, demonstrează că "tehnocraţii" stau în spatele protestelor.

"Aşa cum intuiam, nu ordonanţa e problema sau, mai bine zis, nu faptul că nu am ştiut să o explicăm. Ci că tehnocraţii, care sunt toţi la miting, vor să revină la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente plătite din bani publici. Ca să fim înjuraţi, ameninţaţi, stresaţi", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Vasilescu îi ironizează şi pe parlamentarii USR, care au protestat în plenul Parlamentului. "Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputaţi care te urmăresc şi la toaletă să te filmeze cu telefonul şi să strige după tine tot felul de insulte, deputaţi care dorm de patru nopţi în sala de plen a Parlamentului României, ca orice homeless, pentru a arăta că au cucerit cea mai importantă instituţie a statului", mai spune ministrul.

Fostul primar merge mai departe cu teoria conspirației și susține că este vorba despre un plan de readucere la guvernare a "tehnocraţilor", inclusiv prin incendiile din cluburile Bamboo şi Colectiv. "S-a încercat cu Bamboo, în aceeaşi manieră ca la Colectiv. După acelaşi scenariu. Nici măcar nu au imaginaţie", spune Lia Olguţa Vasilescu.

"Eu cred că ar trebui să organizăm şi noi un miting! Noi, «ciuma roşie», care aplicăm cel mai bun program de guvernare de până acum. Pentru că aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim şi noi! Cred că trebuie să ieşim în stradă! Parlamentul e sufrageria unor domni şi doamne fără locuinţă momentan şi avem senzaţia că îi deranjăm când venim dimineaţa la serviciu. Şi par şi un pic stresaţi că nu au avut unde sa facă duş", a conchis fostul primar al Craiovei.

Cele mai citite
00:00:34

Fermierii francezi iau cu asalt târgul de agricultură de la Paris

Un grup de fermieri francezi a intrat sâmbătă (24 februarie) într-un mare târg al fermelor din Paris, înaintea unei vizite planificate a președintelui Emmanuel...

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...

Savantul de la Cotroceni, garantul fuziunii reușite

Ilustrație: Marian Avramescu Savantul rătăcitor prin lume, președintele Klaus Iohannis, explică fenomenul comasării degenerate din călătorii exotice. Savanții din laboratoarele cu circuit închis ale Palatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă