11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialLeu 6 -12 august

Leu 6 -12 august

Leii se afla in elementul lor pentru ca suntem in zodia Leului si asta ii ajuta foarte mult sa fie asa cum isi doresc.

Frumosi, demni, neinfricati, plini de stapanire de sine. Sfarsitul de saptamana este un prilej bun pentru planurile de vacanta pe care n-ati avut timp sa le puneti la punct dupa vechiul obicei. Discutati cu partenerul de viata cum si ce este mai bine, mai avantajos sau mai placut ambilor. Este bine sa vorbiti de doua ori si sa actionati o data, pentru ca numai asa va asigurati ca iese bine.

Este ideal sa nu renuntati la concediu din pricina banilor sau din alte cauze imprevizibile pentru ca va relaxeaza foarte mult si va permite sa va remontati asa cum meritati. Veti primi cadouri scumpe de la cei care depind de dvs. Asta va poate pune in imposibiliteatea de a va duce planul la capat din punct de vedere profesional. E greu sa spuneti cuiva te-am disponibilizat pe vremea asta. Dar daca e musai, trebuie respectat ordinul venit de mai sus.

Creativitatea nu va lipseste deloc, dar va incurca multe mai ales la partea de stictete si rigurozitate. In unele lucruri nu incape imaginatie sau povestile frumoase, trebue sa respectati ceva prestabilit si asta este. E de inteles. Unii vor critica felul rigid in care va purtati, fara sa stie ca o faceti cu multa greutate. Nu prea sunteti invatati cu asta. Aveti unele probleme de rezolvat cu unele averi in a caror posesie asteptati de multa vreme sa intrati. Asa ca telefonul suna tot timpul, anuntandu-va cand si mai ales cum sa actionati. Unorea le place sa se ocupe de gradina din fata casei pentru a mai face economie la plata unui angajat specializat. Veti invata multe despre plante, cum trebuie sa le udati, de ce si la ce ora, asa pot ajunge unii dintre nativi chiar rigurosi cu noua lor pasiune.

Trebuie sa va feriti de invidie si de rautati de care veti avea parte cu duiumul, pentru ca lumea crede ca o duceti bine, dar sa nu va lasati calcati in picioare. Sanatatea este de partea dvs. permitandu-va sa faceti mici excese alimentare.

Capitolul bani nu e rau, dar nici nu putem spune ca jubileaza, iar sub aspectul sanatatii nu apar probleme.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă