6.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialLemet deschide cel mai mare magazin de mobilă din Botoșani

Lemet deschide cel mai mare magazin de mobilă din Botoșani

Lemet inaugurează cel de-al doilea magazin LEM’S din acest an. După magazinul deschis la începutul lunii în Onești, Lemet a deschis un nou magazin LEM’S la Botoșani. Acesta fiind cel mai mare magazin de mobilă din Botoșani și unul dintre cele mai mari magazine al rețelei. Valoarea investițiilor realizate pentru inaugurarea acestui magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de lei.

Magazinul LEM’S din Botoșani se întinde pe o suprafaţă de 1600 mp și este unul dintre cele mai mari magazine LEM’S la nivel național. Acesta se află situat în cadrul Galeriei Kaufland, pe Bd. Mihai Eminescu, nr. 2 (Family Center Botosani).

Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării. Cu acest spaţiu comercial, reţeaua LEM’S ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 de mp.

În primele trei luni ale anului, vânzările în magazinele Lem’s au ajuns la 40,18 milioane de lei, în creștere cu 10 procente față de aceeași perioadă a anului trecut.

LEM’S oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEM’S a început perioada de sales. Până pe 3 august clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

LEM’S oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fără dobândă prin Bancpost

Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă