12.5 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialK1 de cinci stele la Constanţa

K1 de cinci stele la Constanţa

Cele mai mari nume ale sporturilor de contact vor fi prezente la malul mării pentru Superkombat World Grand Prix.

Sala Sporturilor din Constanţa va fi din nou gazda unui eveniment sportiv de talie internaţională. La doar o săptămână de la gala în care Lucian Bute şi-a apărat centura de campion mondial, un nou eveniment de marcă al sporturilor de contact va avea loc în România, la Constanţa. Superkombat World Grand Prix adună în ring câteva dintre cele mai celebre nume ale K1, Mighty Mo şi Stefan Leko fiind doar două dintre ele.

Acesta din urmă îl va întâlni pe românul Cătălin Moroşanu, pe care l-a învins în urmă cu aproape patru ani. De această dată, „Moartea din Carpaţi” anunţă un cu totul alt deznodământ. „Am progresat foarte mult faţă de 2007, când am pierdut în faţa lui Leko. Să fie convins că de data aceasta va avea în faţă un alt Cătălin Moroşanu. Cu siguranţă va fi o luptă grea, dar eu văd o victorie a mea la puncte. Trebuie să-mi iau revanşa. Oricum, chiar dacă finalul nu va fi aşa cum mi-l doresc eu, Leko va pleca şifonat rău din România”, a declarat Moroşanu.

Gala de la Constanţa va cuprinde 9 lupte (una de rezervă), trei dintre ele fiind programate într-o piramidă la care vor participa patru sportivi.

Promotorul Eduard Eremia anunţă un show total în gala de la Constanţa. „Gala de la Constanţa va aduce în ring luptători spectaculoşi şi mă aştept la meciuri pe măsură. Vor lupta Cătălin Moroşanu, fraţii Stoica, Mihai Barbu sau Sebastian Ciobanu, în piramidă. Toţi luptătorii români sunt agresivi şi vor avea adversari pe măsură. Pentru Moroşanu va fi o revanşă frumoasă în faţa lui Leko, care mi-a spus că nu a pierdut până acum nici un meci vara”, a declarat Eremia.

Gala de la Sala Sporturilor va fi transmisă în direct de celebrul canal Eurosport. 

PROGRAM

Opt meciuri şi o rezervă

Meciurile programate în gala de la Constanţa sunt:

1. Meci de rezervă: Marian Iordan (România) – Williams Carter (USA);

2. Semifinala 1 a „piramidei”: Sebastian Ciobanu (România) – Ismael Londt (Olanda);

3. Semifinala 2 a „piramidei”: Mighty Mo (SUA) – Mladen Brestovaci (Croaţia);

4. Mihai Barbu (România) – Alex Tropimov (Israel);

5. Bogdan Stoica (România) – Hakan Aksoi (Turcia);

6. Andrei Stoica (România) – Henriques Zowa (Angola);

7. Cătălin Moroşanu (România) – Stefan Leko (Germania);

8. Benjamin Adegbuyi (România) – Joachim Thomas (Franţa);

9. Finala „piramidei”: Câştigător semifinala 1 – Câştigator semifinala 2.

22 este ora la care va începe gala de la Constanţa, în cadrul căreia se vor lupta unele dintre cele mai mari nume ale disciplinei.

Cele mai citite

Scene apocaliptice la Zaporojie după atacul Rusiei: „Maşinile au luat foc, copacii au fost puşi la pământ”

Rusia a atacat din nou Ucraina cu valuri de drone. La Kiev, asaltul a durat cinci ore. Bombardamentul a avut loc în ziua în...

Scene apocaliptice la Zaporojie după atacul Rusiei: „Maşinile au luat foc, copacii au fost puşi la pământ”

Rusia a atacat din nou Ucraina cu valuri de drone. La Kiev, asaltul a durat cinci ore. Bombardamentul a avut loc în ziua în...

Opt copii din Fâșia Gaza vor fi tratați în România

Opt copii din Fâşia Gaza, împreună cu familiile lor, au ajuns în România, şi vor fi trataţi în unităţi medicale de specialitate, iar familiile...
Ultima oră
Pe aceeași temă