20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialJon Bon Jovi, consilierul lui Barack Obama pe probleme privind societatea civilă

Jon Bon Jovi, consilierul lui Barack Obama pe probleme privind societatea civilă

Barack Obama l-a numit, marţi, pe rockerul Jon Bon Jovi membru al unui consiliu pentru soluţii comunitare, menit să mobilizeze societatea civilă pentru îndeplinirea obiectivelor preşedinţiei americane, a anunţat Casa Albă, citată de AFP, informează Mediafax.

Jon Bon Jovi face parte dintr-un consiliu cu 25 de membri, creat printr-un decret, care are misiunea de a mobiliza persoane influente din sectorul privat să se implice în acte caritabile pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor politice cheie.

Jon Bon Jovi, în vârstă de 48 de ani, este solistul trupei Bon Jovi, care a vândut peste 100 de milioane de albume din 1983. El este, de asemenea, implicat în activităţi umanitare, fundaţia sa fiind axată pe construcţia de case pentru oamenii străzii.

Bon Jovi a fost desemnată trupa cu cele mai mari încasări din concerte în anul 2010, într-un top anual întocmit de revista Billboard. Reuşita din acest an, coroborată cu performanţa similară din 2008, demonstrează faptul că celebra trupă americană a ajuns la un nivel de vârf în ceea ce priveşte profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani după ce şi-a lansat albumul de debut.

Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima poziţie în clasamentul “Top 25 Tours” alcătuit de revista Billboard, graţie celor 69 de concerte susţinute în cadrul turneului mondial “The Circle Tour”, în perioada 20 noiembrie 2009 – 28 noiembrie 2010, care au generat încasări de 146,5 milioane de dolari şi care au fost urmărite de peste 1,5 milioane de spectatori.

Trupa americană Bon Jovi va concerta la Bucureşti pe 10 iulie 2011, show-ul urmând să aibă loc în Piaţa Constituţiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă