25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialJodie Foster, trasa pe dreapta pentru exces de viteza

Jodie Foster, trasa pe dreapta pentru exces de viteza

Vedeta hollywoodiana Jodie Foster s-a trezit prinsa intr-un reality show TV cand a fost trasa pe dreapta, in Los Angeles, anunta imdb.com.

Detinatoarea Oscarului a fost oprita de o patrula de politie care i-a reprosat ca isi conducea masina, o Toyota Prius, cu 86 km pe ora (54 mile pe ora) intr-o zona unde restrictia de viteza era de 56 km pe ora (35 mile pe ora).

Ofiterii de la Politia din Beverly Hills luau parte la emisiunea TV "Speeders" ("Vitezistii"), care urmareste activitatea patrulelor pe autostrada.

Cand unul dintre politisti s-a apropiat de vedeta pentru a-i completa amenda, actrita a devenit agitata vazand ca acesta era urmat indeaproape de un cameraman care filma.

O sursa a povestit pentru New York Post: "Foster a refuzat sa semneze un acord de a aparea in emisiunea TV, asa incat cameramanul a incetat sa o mai filmeze si s-a intors la masina de politie. Cu toate acestea, Foster s-a enervat si tot insista ca radarul a gresit. Ea a afirmat in fata politistilor ca mergea cu 30 mile pe ora in momentul cand a fost trasa pe dreapta si ii tot intrerupea pe ofiteri spunandu-le ca o fac sa-si piarda timpul. Cu toate acestea, politistii tot i-au completat o citatie."

Purtatorul de cuvant al Politiei din Beverly Hills a confirmat ca Foster a fost implicata in incident, adaugand: "Ea s-a suparat ca a fost oprita, dar a semnat tichetul si a plecat in drumul ei."

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă