20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialJoburi europene la Targul de Cariera

Joburi europene la Targul de Cariera

Aproape 10.000 de tineri profesionisti au sansa unor slujbe platite la nivel european. Joburile sunt oferite de 103 companii care-si recruteaza personal la Targul de Cariera deschis la Sala Palatului ieri si astazi, intre orele 10-18. Reprezentantul organizatorului evenimentului, Ana Giurca, consultant Calatys Solution, a declarat ca cele mai multe joburi sunt oferite specialistilor IT, standurile fiind grupate la etaj, iar la parter din domeniul financiar-bancar, industrie, servicii. Participantii sunt sfatuiti sa vina cu cat mai multe CV-uri, sa participe la prezentarile de companii, pentru a intelege in detaliu oportunitatile oferite. Cei care nu pot ajunge la targ isi pot inscrie CV-ul online pe www.hipo.ro, pentru a-l face accesibil companiilor si dupa eveniment. Ieri, standurile au fost asaltate de sute de studenti si tineri absolventi in cautarea unui job interesant si care au asistat la prezentarile firmelor. Astazi continua intalnirile cu companiile RomTelecom, Unilever, HP, Zapp, Ing Bank, Lyngsoe, Accenture, Adobe, TMF, ABS, Romstal, HumanInvest.

» "Iti recomandam sa aplici si un CV fizic; pentru companii este important sa asocieze CV-ul cu o persoana." – Ana Giurca, consilier Calatys Solution

sambata
16.00    expozitie de pictura
Castelul Pelisor
Institutul Cultural Polonez, Ministerul Culturii si Cultelor si Muzeul National Peles organizeaza vernisajul expozitiei de pictura semnate de Stanislaw Baj.
19.00    debuteaza festivalul de film b’est
Cinema Scala
Festivalul debuteaza cu filmul "Soarele inselator", laureat cu Premiul Oscar pentru Cel mai bun film strain in 1994, invitatul serii fiind regizorul peliculei, cineastul rus Nikita Mihalkov.

duminica
11.00    conferintele tnb
Teatrul National Bucuresti
Seria de conferinte inceputa anul trecut de Teatrul National Roman continua cu expunerea lui Marius Oprea cu tema "Eu si Securitatea mea".
11.30    master-class
Teatrul National Bucuresti
Regizorul rus Nikita Mihalkov sustine un master-class cu tema "Regizorul in doua ipostaze", care se adreseaza jurnalistilor, studentilor la institutele de teatru si film, oamenilor de cultura si cinefililor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă