20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialJo Jo Dan, cap de afis la el acasa

Jo Jo Dan, cap de afis la el acasa

Boxerul roman Ionut Ion (Jo Jo Dan), campionul NABA la categoria welter light, isi va pune titlul in joc in fata ugandezului Peter Semo, intr-o gala de box profesionist organizata pe 1 august de Gankor Promotions si Federatia Romana de Box la Piatra Neamt. Gala "Invincibilii 2" de la Piatra Neamt cuprinde 4 meciuri, in ring urmand sa urce alaturi de Ionut Ion alti 3 pugilisti romani: Viorel Simion, Sorin Tanasie si Bogdan Dinu.

Capul de afis al galei, un meci prevazut pentru 12 runde, il opune pe Ionut Ion (Jo Jo Dan), 26 de ani (21 de victorii, 12 prin KO, nici o infrangere), ugandezului Peter Semo, 26 de ani, 18 victorii (13 KO) si 2 infrangeri. Reamintim ca Jo Jo Dan a boxat ultima oara la Gala "Invincibilii" din 19 aprilie a.c. la Bucuresti, in care Adrian Diaconu a castigat titlul de campion mondial interimar WBC la semigrea dupa o victorie in fata americanului Chris Henry. Ionut Ion obtinea atunci o spectaculoasa victorie prin KO in repriza a 3-a in fata fostului campion mondial Raul Balbi.
La categoria pana, Viorel Simion (neinvins, 8 victorii, 3 KO) va lupta pe durata a 8 reprize cu ugandezul Abdu Tebazalwa, supranumit "Cobra", cu un palmares de 10 victorii si 3 infrangeri.

Bogdan Dinu, care a debutat cu o victorie in ringul profesionist la gala de la Bucuresti, il are adversar in al doilea sau meci ca profesionist pe americanul Shawn McLean (2 victorii, 2 infrangeri) la categoria grea, intr-un meci de 4 reprize.
Sorin Tanasie "Pantera" (14 victorii, 1 infrangere), fost campion al EBU-UE la categoria cocos, va boxa intr-un meci de 6 reprize impotriva rusului Andrei Kostin (18 victorii, 8 infrangeri).

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă