19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialJaf la o casa de schimb valutar din Alba Iulia

Jaf la o casa de schimb valutar din Alba Iulia

O persoana a reusit sa fure, duminica, aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera cu un spray paralizant, transmite Mediafax.

Potrivit sefului Politiei Alba, comisarul sef Tudor Grindean, casiera a iesit din incinta casei de schimb valutar dupa ce a observat ca un trecator ar fi doborat pancarta din fata societatii pe care erau afisate cursurile de schimb valutar.

Gridean a spus ca in acel moment o persoana neidentificata inca i-a dat femeii cu un spray paralizant in ochi si a intrat pe langa ea in casa de schimb valutar, de unde a furat o suma de bani.

Potrivit sursei citate, din primele verificari, persoana respectiva a furat intre trei mii si patru mii de euro, insa suma exacta va fi cunoscuta dupa ce reprezentantii casei de schimb valutar vor face inventarul.

Grindean a afirmat ca talharia a fost anuntata pe numarul 112, iar la fata locului au ajuns politisti si reprezentanti ai casei de schimb valutar.

Purtatorul de cuvant al IPJ Alba, Iulia Hategan, a declarat ca, potrivit primelor informatii, atacatorul este un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani.

Hategan a spus ca in zona casei de schimb valutar au fost instituite filtre, iar politistii din Alba Iulia au un cerc de suspecti, incercand sa identifice atacatorul.

Potrivit sursei citate, casa de schimb valutar avea camere de supraveghere, insa nu se stie deocamdata daca functionau in momentul talhariei.

Hategan a spus ca femeia trebuia sa incuie usa cand a iesit din casa de schimb valutar, insa aceasta nu a luat nicio masura de siguranta.

Purtatorul de cuvant al IPJ Alba a adaugat ca femeia a fost dusa la Spitalul Judetean pentru a primi ingrijiri medicale dupa care va fi audiata.

Casa de schimb valutar se afla in centrul municipiului Alba Iulia, in apropierea unor institutii importante, precum Directia de Finante.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă