30.5 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialJaf armat la o casa de schimb valutar din Craiova (VIDEO)

Jaf armat la o casa de schimb valutar din Craiova (VIDEO)

Un barbat si o femeie au intrat inarmati in casa de schimb valutar din Craiova si au amenintat-o pe angajata de la ghiseu. Cei doi au reusit sa fuga cu aproape 50 de mii de lei. Jaful a avut loc in aceasta dimineata, imediat dupa deschiderea casei de schimb, informeaza Newsin.

 

Politia a inceput o ancheta si a retinut toate inregistrarile video de pe camerele de supraveghere ale casei de schimb valutar. Pe baza declaratiilor angajatei agresate, politistii incearca sa intocmeasca portretele robot ale hotilor.

Jafurile la casele de schimb valutar au devenit infractiuni frecvente in Romania. Unul similar a avut loc saptamana trecuta, la Constanta. Un barbat a intrat in casa de schimb, inarmat cu un pistol cu gaze si a amenintat-o pe casiera. Femeia nu si-a pierdut cumpatul si a apasat butonul de panica, iar atacatorul a fost prins in aproprierea casei de schimb. Dupa doua zile, politistii au descoperit ca barbatul era angajat al SRI Tulcea.

Un alt jaf s-a petrecut la sfarsitul anul trecut, la o casa de schimb din Hunedoara. Una dintre angajate a fost impuscata in cap si a fost transportata la spital in stare critica. Politistii au anuntat ca in urma jafului armat, doi hoti au fugit cu o geanta diplomat cu 1,2 kg de bijuterii de aur.

Romanii au pus ochii si pe casele de schimb din strainatate. La sfarsitul anului trecut trei romani si un italian au atacat o casa de schimb din Salonta. Si magazinele de bijuterii sunt tinte frecvente: la inceputul acestei lunii, hotii au reusit sa fure dintr-un magazin de bijuterii din Arad, bijuterii in valoare de aproape 50.000 de lei.

 

Urmariti secvente video furnizate de Newsin cu declaratiile patronului casei de schimb jefuite.

Cele mai citite

UE sprijină planul de înghețare a activelor pentru a ajuta Ucraina, stârnind furia Ungariei

Guvernele Uniunii Europene au convenit să utilizeze 1,4 miliarde de euro (1,50 miliarde de dolari) din profiturile provenite din activele rusești înghețate pentru arme...

Ce prevede legea salariului minim european

Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislația națională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie...

Patru persoane au murit la Fabrica de brânzeturi Ibănești

Patru bărbați, printre care și directorul, au murit după ce au intrat într-un bazin pentru decantare al Fabricii de brânzeturi Ibănești. Potrivit presei locale,...
Ultima oră
Pe aceeași temă