22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialIubirea de iarna da roade in toamna

Iubirea de iarna da roade in toamna

Ultimii ani au demonstrat ca aradenii sunt foarte iubareti in perioada sarbatorilor de iarna. Asa se face ca la noua luni de la chefurile trase de Craciun si Revelion apar urmarile, adica rezultatele zilelor libere acordate cu generozitate de Statul Roman.
Astfel, an de an, in luna septembrie, medicii de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie “Dr. Salvator Vuia” din Arad se confrunta cu o avalansa de nasteri.
Potrivit doctorilor, numarul mare al nasterilor din luna septembrie, adica la noua luni de la Craciun si Revelion, este in medie 30 pe zi si se datoreaza perioadei sarbatorilor de iarna, cand zilele libere si atmosfera calda din familii duc la conceperea multor bebelusi.
De altfel, anul acesta si proaspetele mamici au recunoscut ca, aflate in plina pregatire a sarbatorilor de iarna, si-au facut timp sa treaca prin dormitor, iar intre doua portii de cozonac si o oala de sarmale au tras si o portie de iubire, a carui final a venit pe lume dupa noua luni.
Nu stim la cate gospodine li se va taia maioneza in ajun de Anul Nou, pentru ca acestea vor prefera sa lase totul balta pentru a-si asigura mostenitori, dar prevedem de pe acum ca anul viitor, in luna septembrie, curtea Maternitatii din Arad va fi plina de tatici euforici, care vor avea motiv de sarbatoare.

Cele mai citite

Ministrul Muncii: Procesul de evaluare şi digitizare a dosarelor de pensii este aproape finalizat

Procesul de evaluare şi digitizare a dosarelor de pensii este aproape finalizat, astfel încât recalcularea pensiilor se va putea face rapid, datele fiind deja...

Cum să ai un birou eco-friendly? 3 sfaturi și recomandări

Un birou eco-friendly presupune utilizarea produselor reciclate sau prietenoase cu mediul, ceea ce duce la reducerea semnificativă a emisiilor de carbon și a deșeurilor....

Infecție cu norovirus: ce este, simptome, tratament

Infecția cu norovirus este una dintre cele mai comune probleme ce apar, la copii și adulți, deopotrivă, în special în sezonul rece. Fiind un...
Ultima oră
Pe aceeași temă