19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialItalienii vor demonstra sambata impotriva romanilor

Italienii vor demonstra sambata impotriva romanilor

Mitinguri antiromanesti vor avea loc sambata in mai multe orase italiene. Demonstratiile vin pe fondul infractiunilor tot mai numeroase comise de conationali in peninsula, informeaza Realitatea TV.

Actiunile de protest vor fi organizate de partidul de extrema dreapta Forza Nuova. Violentele impotriva romanilor s-au manifastat si in noaptea de marti spre miercuri intr-un oras aflat la 100 de kilometri departare de Roma, cand niste baraci a unor romani au fost atacate cu cocktail-uri Molotov, potrivit agentiei de presa AGI, citata de ziare.com.

Doi cetateni romani, suspectati ca ar fi violat o adolescenta in varsta de 14 ani, intr-un parc din Roma, au fost arestati marti seara, unul dintre ei marturisindu-si fapta. Cei doi l-au dus cu forta pe baiat intr-un loc intunecat, l-au batut, au agresat sexual adolescenta, dupa care le-au furat banii si telefoanele si au fugit. Astfel, anchetatorii subliniaza ca una dintre probele fundamentale ar putea fi urmele biologice identificate la locul faptei dar si pe hainele victimei si care sunt comparate cu probele prelevate de la suspecti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă