11.2 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSpecialIranul se apropie de "linia roşie" în încercarea de fabricare a armelor...

Iranul se apropie de “linia roşie” în încercarea de fabricare a armelor nucleare

Iranul încă nu a atins “linia roşie” în procesul de fabricare a armei nucleare, dar o va putea atinge rapid dacă va hotărî în acest sens, avertizează premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, citat de AFP, potrivit Mediafax.

“Iranul purifică din ce în ce mai mult uraniu, instalează centrifuge din ce în ce mai rapide şi tergiversează negocierile diplomatice”, a spus Netanyahu.

“Este clar că diplomaţia nu a dat rezultate. Teheranul a ales să continue programul atomic în pofida sancţiunilor internaţionale”, a spus premierul israelian.

Israelul a avertizat în repetate rânduri că ar putea ataca instalaţiile nucleare iraniene dacă Occidentul nu va bloca programul atomic iranian.

Occidentul suspectează Iranul că încearcă să se doteze cu arme nucleare sub paravanul unui program nuclear civil. Regimul islamist de la Teheran respinge acuzaţiile.

Cele mai citite

Manichiura semipermanentă – ce trebuie să știi despre aceasta?

Manichiura cu ojă semipermanentă este extrem de populară și a câștigat recunoașterea multor femei din întreaga lume. Procedura presupune aplicarea unui lac special pe...

Probleme mari pentru combinatul siderurgic de la Galați

Combinatul siderurgic Liberty de la Galați are o situație din ce în ce mai dureroasă: datorii de peste 2 miliarde de lei, pierderi de...

DAN Air infirmă că este insolvență

În urma unor zvonuri privind insolvența companiei Dan Air a infirmat aceste informații într-un comunicat transmis R.L. ,,DAN AIR NU este în stare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă