20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialiPhone-ul, folosit pentru a trisa in cazinouri

iPhone-ul, folosit pentru a trisa in cazinouri

Autoritatile responsabile cu controlul jocurilor de noroc in statul american Nevada (vest) au avertizat cazinourile din regiune, inclusiv din Las Vegas, ca un program instalat pe telefonul mobil iPhone ar permite numararea cartilor si i-ar putea ajuta pe clienti sa triseze.

"Programul instalat pe telefon face ca numararea cartilor de joc sa devina mult mai usoara", a scris Randall Sayre, membru al autoritatii de control a jocurilor din Nevada, intr-o scrisoare trimisa pe 5 februarie administratorilor de cazinouri.

Acesta a explicat ca programul poate fi folosit si "pe ascuns", pentru ca ecranul telefonului ramane stins, iar programul este pornit daca utilizatorul cunoaste amplasarea tastelor.

Astfel, potrivit Mediafax, cei care joaca, de exemplu, Blackjack pot cunoaste in orice moment numarul cartilor care raman a fi impartite.

Autoritatile din Nevada au spus ca au intrat in alerta dupa ce au aflat ca mai multi jucatori au folosit acest program pe iPhone sau pe iPod-urile de la Apple in cateva cazinouri din Carolina de nord (sud-est).

In Nevada este ilegal sa se foloseasca diverse instrumente pentru a numara cartile de joc, jucatorii fiind obligati sa se bazeze doar pe calculul mental.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă