20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialIonut Stancu a semnat cu Poli Iasi

Ionut Stancu a semnat cu Poli Iasi

Oficialii Politehnicii Iasi au reusit sa intareasca linia defensiva pe ultima suta de metri inaintea partidei cu FC Vaslui prin aducerea rapidistului Ionut Stancu (foto). Fundasul a fost adus gratis din Giulesti in Copou, sub forma de imprumut pana la sfarsitul sezonului.
Stancu a declarat ca nu considera venirea la Iasi un pas inapoi in cariera, chiar daca obiectivele Politehnicii sunt cu totul altele decat cele ale Rapidului. "Am venit la Iasi cu sufletul deschis si am ales varianta cea mai buna pentru ca vreau sa joc. Chiar daca la Rapid luptam pentru titlu, iar aici pentru mentinerea in Liga I, cel mai important este ca voi fi pe teren. si la Rapid, si la Poli se joaca acelasi fotbal, jucam in aceeasi liga, iar chestia asta cu obiectivele este relativa, pentru ca sunt multi jucatori de la Iasi care pot evolua la orice echipa din Bucuresti.

Depinde mult de norocul fiecaruia, de destin, de conjunctura", a declarat Stancu, care si-ar dori ca Poli sa castige toate meciurile din acest sezon. "Indiferent ca jucam cu Steaua, cu Rapid sau cu o echipa nou-promovata, vreau sa castigam. Nu cred ca este vreun jucator care sa nu-si doreasca sa castige orice meci. Chiar daca vom evolua impotriva Rapidului, imi doresc sa luam toate punctele", a mai spus acesta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă