20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialIonut Popa va fi schimbat de la Poli Iasi

Ionut Popa va fi schimbat de la Poli Iasi

Presedintele de onoare al clubului Poli Iasi, Gheorghe Nichita, a anuntat ca schimbarea antrenorului Ionut Popa in viitorul apropiat este inevitabila, apreciind ca acesta a fost "cel mai slab de pe teren" in meciul cu Otelul Galati, scor 2-2, si acuzandu-l ca isi titularizeaza "copiii de suflet". "Cel mai slab de pe teren a fost Ionut Popa. Este foarte incapatanat si vad ca joaca numai cu copiii lui de suflet, Silvasan, Sfarlea, Mijin sau Ciobanu, jucatori care evolueaza dezastruos. M-am saturat de copiii lui de suflet. Nu mai am incredere in el. Popa trebuie acum sa demonstreze publicului ca este antrenor. Schimbarea antrenoruui este inevitabila in viitorul apropiat", a spus Nichita, care este si primarul Iasiului.
In replica, Ionut Popa a reiterat ca va pleca de la Poli Iasi doar daca va fi demis si va primi banii ce i se cuvin. "Pe mine nu ma intereseaza ce spune primarul. El nu mai are incredere in mine? Dar eu sa mai am incredere in el ca mi-a tot promis de patru ani ca imi aduce jucatori si degeaba? Eu am contract cu Poli Iasi pana in vara si nu ma intereseaza ce spune primarul. Daca vrea sa ma dea afara, sa ma dea afara si sa-mi dea banii. astia-s copiii mei, nu? Cred ca mai ales Mijin. Ce, am fost eu la monta, in Serbia? Dar pana la urma sunt copiii mei, pentru ca eu ii cert si tin la ei de parca ar fi copiii mei", a spus Popa.
Tehnicianul a mentionat ca la pauza Gheorghe Nichita a venit in vestiar si i-a certat pe jucatori, care apoi au refuzat sa mai intre pe teren, fiind cu greu convinsi sa reia jocul. "Eu nu permit nimanui sa vina in vestiar si sa-mi certe jucatorii. Primarul a venit la pauza la vestiar si a vorbit cu jucatorii. Dupa asta, jucatorii si-au dat jos ghetele si au spus ca nu mai intra pe teren. Eu le-am cerut sa intre sa joace si in repriza a doua si sa demonstreze ca sunt barbati. Toti asteapta minuni de la mine. S-au obisnuit sa vina Popa si sa scoata echipa la liman cu carpeli. Sa nu se uite ca noi am facut transferuri pe bani foarte putini", a punctat Ionut Popa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă