9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialIonut Popa, inca doi ani la Iasi

Ionut Popa, inca doi ani la Iasi

Antrenorul Ionut Popa si-a prelungit contractul cu gruparea Poli Iasi pentru o perioada de doi ani. Prezent la conferinta de presa in cadrul careia Popa a semnat noul contract, primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a spus ca este un contract inedit, deoarece nu s-a stabilit inca suma pentru care a semnat. „Inedit este faptul ca domnul Popa a semnat pentru inca doi ani cu noi, chiar daca nu a negociat nici o suma. A semnat in alb pentru noi. Speram ca pana la intoarcerea din vacanta Consiliul Director al clubului sa stabileasca atat suma pentru sezonul 2006/2007, cat si pentru urmatorul. Daca ar fi fost dupa mine, cu domnul Popa nici nu as fi semnat un contract, fiind de ajuns o simpla strangere de mana”, a spus Nichita.
Primarul a adaugat ca in contract exista o clauza conform careia, in cazul in care pleaca, tehnicianul trebuie sa restituie toti bani primiti, plus 40.000 de euro. „Contractul a fost facut asa pentru ca asa cere legea, dar nu pentru ca noi nu avem incredere in profesor. Obiectivul sau pentru viitorul sezon – locurile I-VIII si, poate, daca am fi avut alt buget, am fi avut aspiratii mai mari”, a spus Nichita.
Antrenorul Ionut Popa a spus ca era normal sa-si prelungeasca intelegerea cu Poli, deoarece i-a promis lui Nichita ca, in cazul in care se rezolva problema financiara de la club, va continua cu Poli. „Am semnat, chiar daca nu s-a stabilit nici o suma in contract. Eu sunt de cuvant si la mine vorba e vorba. I-am promis domnului primar ca raman la Poli daca se rezolva problema financiara si era normal sa semnez acum. Ar fi frumos acum daca i s-ar propune domnului primar functia de presedinte de onoare al clubului, pentru ca el iubeste orasul si echipa si ne-a ajutat asa cum nu a facut-o nimeni”, a spus tehnicianul.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă