12.8 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialIon Stan, la Comisia juridicฤƒ: George Maior m-a AMENINลขAT cu PUลžCฤ‚RIA. Cum...

Ion Stan, la Comisia juridicฤƒ: George Maior m-a AMENINลขAT cu PUลžCฤ‚RIA. Cum comenteazฤƒ SRI

Audiat, joi, la Comisia juridicฤƒ a Camerei Deputaลฃilor, parlamentarul PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenลฃฤƒ, a declarat cฤƒ ลŸeful SRI, George Maior, l-ar fi ameninลฃat cu puลŸcฤƒria.

Un specialist, fost ofiลฃer de informaลฃii, a explicat pentru România liberฤƒ contextul în care Ion Stan ar fi putut fi „ameninลฃat” de ลŸeful SRI.

„Probabil cฤƒ domnul Stan s-o fi dus la domnul Maior, ca fost coleg de partid, ลŸi i-o fi cerut sฤƒ-i dea informaลฃii aลŸa cum obiลŸnuia sฤƒ cearฤƒ de la Radu Timofte (fost senator PSD, fost ลŸef SRI) sau de la generalul Soare (condamnat pentru corupลฃie, inclusiv pentru informaลฃii date lui Stan).

CiteลŸte ลŸi Comisia juridicฤƒ a Camerei a AMÂNAT decizia în cazul lui Stan

Probabil cฤƒ, având acest obicei, Ion Stan s-a dus ลŸi la domnul Maior pentru informaลฃii ลŸi protecลฃie pentru afacerile necurate. Probabil, în acest context, domnul Maior i-o fi spus ‘Ce, vrei sฤƒ înfunzi puลŸcฤƒria?'”, a declarat fostul ofiลฃer de informaลฃii.

Contactat de România liberฤƒ, purtฤƒtorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava, a subliniat cฤƒ George Maior nu l-a ameninลฃat niciodatฤƒ cu închisoarea pe Ion Stan.

„Domnul Maior s-a întâlnit ลŸi a vorbit de mai multe ori cu domnul Stan, aลŸa cum a fฤƒcut ลŸi cu ceilalลฃi membri ai Comisiei SRI din Parlament, dar niciodatฤƒ nu l-a ameninลฃat cu închisoarea”, a declarat Sorin Sava.

Comisia juridicฤƒ a Camerei s-a întrunit, joi, pentru a elabora raportul privind cererea de încuviinลฃare a arestฤƒrii preventive a lui Ion Stan.

CiteลŸte ลŸi Avocatul deputatului Ion Stan, cฤƒtre jurnaliลŸti: „Vreลฃi sânge? O sฤƒ aveลฃi sânge suficient! „

Biroul Permanent al Camerei Deputaลฃilor a sesizat Comisia juridicฤƒ în legฤƒturฤƒ cu cererea Ministerului Justiลฃiei de încuviinลฃare a arestฤƒrii preventive a deputatului PSD Ion Stan, stabilind cฤƒ aceasta are termen pânฤƒ pe 1 decembrie sฤƒ elaboreze raportul.

Ministrul Justiลฃiei a transmis, marลฃi, preลŸedintelui Camerei Deputaลฃilor solicitarea DNA de încuviinลฃare a arestฤƒrii preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de douฤƒ infracลฃiuni de trafic de influenลฃฤƒ.

Cele mai citite

Accident cu trei persoane รฎncarcerate pe un drum din Bihor

Un accident grav s-a produs รฎntre un microbuz ศ™i un autoturism condus de un tรขnฤƒr de 25 de ani pe un drum din judeศ›ul...

Accident cu trei persoane รฎncarcerate pe un drum din Bihor

Un accident grav s-a produs รฎntre un microbuz ศ™i un autoturism condus de un tรขnฤƒr de 25 de ani pe un drum din judeศ›ul...

A cฤƒzut รฎntr-un canal adรขnc de patru metri รฎntr-un parc din Capitalฤƒ

Un bฤƒrbat รฎn vรขrstฤƒ de 45 ani a cฤƒzut รฎntr-un canal, la aproximativ patru metri adรขncime, รฎn parcul OrฤƒลŸelul Copiilor, din sectorul 4 al...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ