19.7 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSpecialIon Stan, la Comisia juridică: George Maior m-a AMENINŢAT cu PUŞCĂRIA. Cum...

Ion Stan, la Comisia juridică: George Maior m-a AMENINŢAT cu PUŞCĂRIA. Cum comentează SRI

Audiat, joi, la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, parlamentarul PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenţă, a declarat că şeful SRI, George Maior, l-ar fi ameninţat cu puşcăria.

Un specialist, fost ofiţer de informaţii, a explicat pentru România liberă contextul în care Ion Stan ar fi putut fi “ameninţat” de şeful SRI.

“Probabil că domnul Stan s-o fi dus la domnul Maior, ca fost coleg de partid, şi i-o fi cerut să-i dea informaţii aşa cum obişnuia să ceară de la Radu Timofte (fost senator PSD, fost şef SRI) sau de la generalul Soare (condamnat pentru corupţie, inclusiv pentru informaţii date lui Stan).

Citeşte şi Comisia juridică a Camerei a AMÂNAT decizia în cazul lui Stan

Probabil că, având acest obicei, Ion Stan s-a dus şi la domnul Maior pentru informaţii şi protecţie pentru afacerile necurate. Probabil, în acest context, domnul Maior i-o fi spus ‘Ce, vrei să înfunzi puşcăria?'”, a declarat fostul ofiţer de informaţii.

Contactat de România liberă, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava, a subliniat că George Maior nu l-a ameninţat niciodată cu închisoarea pe Ion Stan.

“Domnul Maior s-a întâlnit şi a vorbit de mai multe ori cu domnul Stan, aşa cum a făcut şi cu ceilalţi membri ai Comisiei SRI din Parlament, dar niciodată nu l-a ameninţat cu închisoarea”, a declarat Sorin Sava.

Comisia juridică a Camerei s-a întrunit, joi, pentru a elabora raportul privind cererea de încuviinţare a arestării preventive a lui Ion Stan.

Citeşte şi Avocatul deputatului Ion Stan, către jurnalişti: “Vreţi sânge? O să aveţi sânge suficient! “

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a sesizat Comisia juridică în legătură cu cererea Ministerului Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, stabilind că aceasta are termen până pe 1 decembrie să elaboreze raportul.

Ministrul Justiţiei a transmis, marţi, preşedintelui Camerei Deputaţilor solicitarea DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de două infracţiuni de trafic de influenţă.

Cele mai citite

Doliu uriaș în lumea fotbalului – Patronul unui club a fost omorât după o înfrângere a echipei sale

El a fost omorât la plecarea de pe stadionul Metropolitano de Techo, după ce a asistat la meciul pierdut pe teren propriu de...

Doliu uriaș în lumea fotbalului – Patronul unui club a fost omorât după o înfrângere a echipei sale

El a fost omorât la plecarea de pe stadionul Metropolitano de Techo, după ce a asistat la meciul pierdut pe teren propriu de...

Cum scoatem părul de pisică din covoare și de pe mochetă? Soluții practice

Un număr uriaș de români au acasă animale de companie, iar alegerile lor favorite sunt, după cum poate că ne și imaginăm, câinii...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies