19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialIoan Andone, noul antrenor al echipei CFR Cluj

Ioan Andone, noul antrenor al echipei CFR Cluj

Ioan Andone este noul antrenor la CFR Cluj, anunta Digisport. Infrangerea de sambata a CFR-ului in fata Rapidului i-a fost fatala lui Jorge Costa. Actionarii CFR-ului au decis să îl demită pe Jorge Costa, în urma unei şedinţe care a durat peste 5 ore.

Citeste si Steaua – Sportul 4-1. Gigi Becali: Avem sanse la TITLU. Decisive vor fi urmatoarele 3 meciuri

„Ne-am înţeles telefonic, mîine merg la Cluj să semnăm contractul”, a declarat noul antrenor al CFR-ului, Ioan Andone, potrivit GSP TV.

Citeste si CFR Cluj – Rapid Bucuresti 0-5. Rapid a zdrobit liderul CFR Cluj

 

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că nu regretă decizia de a renunţa la serviciile tehnicianului Jorge Costa, precizând că este mândru că a colaborat cu el şi că antrenorul trebuia „sacrificat” pentru performanţă.

„Costa a înţeles situaţia, nu se bucură dar a înţeles situaţtia. Trebuie sacrificat pentru performanţă. Nu regret decizia luată. Nu mi s-a părut surprins, a acceptat din prima. Ne-a înţeles fără să îi dăm prea multe explicaţii. Eu m-am împrietenit cu Costa şi sunt mândru că am colaborat cu el. Echipa este pe locul 1, cu cinci puncte avans. Sacrificăm totul pentru a câştiga titlul şi a face performanţă. Andone era singurul care putea să preia echipa, nu ne-am gândit la un antrenor român sau străin. Mă bucur că a acceptat Andone. Este foarte bun mobilizator, are experienţă mare şi ăsta e un lucru esenţial la fotbal. „, a spus Iuliu Mureşan la Sport.ro.

Ioan Andone a castigat campionatul cu CFR în 2008. 13 echipe a antrenat Andone în cariera lui. Antrenorul a lucrat şi în străinătate, în Cipru, Bulgaria sau Emiratele Arabe Unite

Formaţia CFR Cluj, liderul clasamentului Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa Rapid, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, înregistrând prima înfrângere după 11 runde. CFR Cluj este pe locul 1 după 25 de etape, cu 5 puncte peste Dinamo.

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă