15.6 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialIoan Andone: „Cadu s-a comportat onorabil"

Ioan Andone: „Cadu s-a comportat onorabil”

Deşi au trecut două zile de la întreruperea derby-ului local dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj, ecourile sunt departe de a fi stinse, mai ales că vineri se va da o decizie oficială în acest caz. După ce oficialii „alb-negrilor” au ieşi primii cu explicaţii, joi a fost rândul antrenorului feroviarilor, Ioan Andone, să-şi expună punctul de vedere.

„Cadu nu trebuia să meargă la galeria lor, însă acolo a avut un comportament onorabil. M-am uitat pe imaginile TV şi doar a bătut cu pumnul în piept, fără să înjure sau să facă semne obscene. Dacă făcea aceste lucruri, îl amendam chiar şi cu 50.000 de euro. Pe de altă parte, îi transmit lui Bornescu că nu mi-am schimbat sexul. El mi-a fost elev şi l-am învăţat doar cum să apere, nu şi cum să dea cu pumnul. El deja a făcut o primă greşeală, atunci când a luat golul. Dacă un jucător de-al meu se comporta ca şi Bornescu, merita să fie exclus din fotbal. La acel prim meleu toată banca Universităţii a fugit pe teren.

Claudiu Niculescu nu avea un aşa sprint nici când era jucător. Toată banca lor trebuia eliminată. Oricum, suporterii ambelor echipe s-au comportat extraordinar, iar noi am făcut bâlci pe teren. Ne-am făcut de ruşine. Am un prieten în staff-ul lui Atletico Madrid care m-a sunat să mă întrebe ce s-a întâmplat acolo”, au fost câteva din cuvintele lui Ioan Andone.

L-a ofertat Walter pentru banca Petrolului

Tehnicianul nu a dorit să termine subiectul „Universitatea Cluj” fără să nu agite spiritele în tabăra „studenţilor”, referitor la viitorul clubului universitar. Finanţatorul Universităţii, Florian Walter, este bănuit tot mai tare că o va lăsa pe „U” la vară pentru a investi la Petrolul Ploieşti. „Înainte cu o săptămână să vin la CFR, Florian Walter m-a sunat să mă cheme ca antrenor la Petrolul”, a conchis Andone.

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Joe Biden întâlnire importantă cu omologul său din Emiratele Arabe Unite

Preşedintele american, Joe Biden, s-a întâlnit luni la Washington cu preşedintele Emiratelor Arbae Unite (EAU), Mohammed bin Zayed al-Nahyan, cu care a discutat despre...

Franța vrea o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru situația din Liban

Franţa a solicitat o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre situaţia din Liban care se confruntă cu...

SUA vor trimite suplimentar trupe militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile existente

Statele Unite vor trimite suplimentar "un număr mic" de efective militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile regionale în creştere, în plină escaladare...
Ultima oră
Pe aceeași temă