20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialInvestitii la Sanatoriul Balnear Mangalia

Investitii la Sanatoriul Balnear Mangalia

» Sanatoriul Balnear din Mangalia a deschis, ieri, o noua sectie de spital.

Cu aceasta ocazie, managerul unitatii, Iulian Pralea, a declarat ca in cele sapte luni de cand a fost, numit director la Sanatoriul din Mangalia, a reusit sa mentina unitatea la un nivel inalt. In tot acest timp, s-a reusit incheierea unui contract de prestari servicii cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta.
In plus, desi ne aflam in plina criza economica angajatii si-au primit mereu salariile la timp si chiar cel de-al 13-lea salariu, prime de stabilitate, tichete de vacanta de 1.200 lei si prima pentru salariatii care s-au pensionat anul acesta. Unitatea a fost preluata in urma cu  sapte luni cu o datorie de 12 miliarde de lei, iar acum au reusit chiar sa faca economii de 13,5 miliarde lei. Cea de-a doua sectie de spital are 75 de paturi si va fi coordonata de medicul Camelia Popescu.
Pavilionul A si B pun acum la dispozitia doritorilor un total de 150 de paturi. De asemenea, va fi reabilitat sistemul de producere a energiei termice prin utilizarea surselor de energie termica regenerabila. Persoanele interesate pot beneficia de urmatoarele proceduri: hidrotermoterapie, hidrokinetoterapie, masaj, electroterapie, fototerapie, pneumoterapie.

Tarife injumatatite pentru constanteni
Conducerea a decis relansarea ofertei de reducere cu 50% a tratamentului ambulator pentru pacientii asigurati din judetul Constanta. Totodata, s-a obtinut aprobarea construirii unei pasarele intre baza de tratament si hotelul Paradiso, dar si constructia unei pasarele intre baza si hotel President, cu scopul de a aduce cat mai multi straini la tratament. Sanatoriul a inceput deja sa incheie contracte pentru anul viitor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă