19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialInvestiţii de criză la ţară: parcări şi sute de arbuşti ornamentali

Investiţii de criză la ţară: parcări şi sute de arbuşti ornamentali

Ţara este în criză, dar Guvernul are bani pentru investiţii. Aşa se explică cum o comună din judeţul Arad şi-a construit 100 de locuri de parcare şi un parc în „centrul civic” cu 200 de arbuşti ornamentali.

Primarul comunei Beliu, din judeţul Arad, Pavel Ţica este mândru de realizările sale. A introdus apă, canalizare în localitate, a asfaltat drumuri comunale, are şi o sală de sport. Dar, pe lângă toate acestea, şi-a amenajat „centrul civic” şi acum comuna sa are un parc cu 200 de arbuşti ornamentali. Comuna mai are şi o parcare de 100 de locuri, realizată ca-n Occident, cu dale de cea mai bună calitate.

Sat cu „centru civic”

Pavel Ţica a motivat necesitatea acestor investiţii în perioadă de criză pe motiv că localitatea pe care o conduce se află pe marginea unui drum judeţean, circulat şi poluarea este mare, aşa că a fost nevoie de un parc care de altfel, a şi înfrumuseţat „centrul civic” al comunei Beliu. „Parcarea de 100 de locuri este extrem de utilă, deoarece acolo parchează maşinile care tranzitează comuna”, a spus primarul Pavel Ţica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă