16.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialInterviu in exclusivitate cu Jose Carreras, diseara, la TVR Cultural

Interviu in exclusivitate cu Jose Carreras, diseara, la TVR Cultural

Postul TVR Cultural va transmite luni, de la ora 21:20, un interviu in exclusivitate cu unul dintre cei mai mari tenori ai lumii, Jose Carreras, care sustine un concert la Timisoara pe 20 iulie, potrivit unui comunicat al Televiziunii Romane.

Sub genericul "Carreras. Imaginea in oglinda", TVR Cultural propune telespectatorilor sai un interviu cu Jose Carreras realizat de echipa TVR Timisoara la Riga, in Letonia, unde tenorul a avut un spectacol in iulie.

"Eram acolo si urma sa ne intalnim cu Jose Carreras, marele tenor, cel care accepta sa apara numai la BBC, RAI sau TVE, cel care nu a acordat niciun interviu vreunei televiziuni din Romania, desi a mai fost de cateva ori in tara noastra", a spus Diana Cuzmanovici, realizatoarea interviului si a adaugat ca Jose Carreras este mai discret decat alti tenori si "cam scump la vorba si la aparitii in presa".

"Tocmai de aceea, acceptul maestrului pentru un interviu in exclusivitate pentru Televiziunea Romana, cu mai putin de o luna inainte de concertul din iulie, de la Timisoara, a fost pentru echipa TVR Timisoara echivalentul unui premiu extrem de important", a explicat Cuzmanovici.

Echipa TVR Timisoara care a realizat interviul a fost formata din realizatoarea Diana Cuzmanovici, cameramanul Adrian Covaci si producatorul TV Ditte Dinesz.

Materialul va fi difuzat pe 14 iulie, la ora 21:20, la TVR Cultural, si redifuzat de TVR 1 pe 19 iulie, la ora 16:30, precum si de TVR International la o data ce va fi anuntata ulterior.

Cele mai citite

Salteaua ortopedică – tu știi ce proprietăți și beneficii are? 

De câte ori ți s-a întâmplat să te trezești dimineața apatic, lipsit de energie, ba chiar mai obosit decât erai înainte de somn? Pe...

Barometrul conexiunilor fixe la internet în România

A fost realizat un studio complex al vitezei internetului furnizat de operatorii din țara noastră. “Studiul nPerf se bazează pe mii de teste efectuate exclusiv...

Klaus Iohannis rămâne jupânul României

Coaliția de guvernare a decis: comasarea europarlamentarelor cu cele locale. Fiindcă totul se face cu „poporul și pentru popor” – nu-i așa? – liderii...
Ultima oră
Pe aceeași temă