19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialInstrumente folosite la spargerea locuintelor, expuse in Parcul Obor

Instrumente folosite la spargerea locuintelor, expuse in Parcul Obor

O expozitie cu instrumente folosite de infractori la spargerea locuintelor, sisteme de protectie a bunurilor, armament, autovehicule blindate si altele va fi deschisa astazi, de la ora 10, in Parcul Obor.
Manifestarea va fi inaugurata de primarul sectorului 2, Neculai Ontanu si de Marian Tutilescu, directorul Directiei Generale de Politie Bucuresti, fiind prilejuita de „Ziua prevenirii furturilor”. Pentru prima data, vor fi aratate publicului, de catre politistii Sectiei 8, o serie de „articole” cu care actioneaza hotii la spargerea apartamentelor.
In cele 15 corturi din fata primariei vor fi expuse obiecte specifice din dotarea: Directiei Generale de Politie Bucuresti, Sectiei 8 Politie, Politiei Comunitare Sector 2, firmelor de armament Glock, Volvo, Uty Systems, Viper, Expert Solution, Grup 4 Falk etc. Actiunea face parte din Proiectul „Saptamana prevenirii criminalitatii”, ce se desfasoara in Capitala in perioada 11-17 septembrie a.c. Tot astazi, vor fi prezentate proiectele de prevenire si siguranta, precum si rezultatul Programului-pilot pe Capitala „Securizarea zonei Pantelimon”, realizat in cooperare cu Primaria sectorului 2.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă