12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialInstagram îmbunătățește aplicația cu 10 instrumente noi de editare

Instagram îmbunătățește aplicația cu 10 instrumente noi de editare

Filtrele pentru fotografii sunt acum doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de editarea imaginilor pe Instagram. Serviciul de photo-sharing a anunțat 10 noi instrumente de editare, marți, atât pentru iOS și Android. În plus, au apărut funcții noi, cum ar fi: contrast, luminozitate și saturație. Filtrele Instagram au fost, de asemenea, optimizate; utilizatorii pot ajusta intensitatea filtrului cu o bară de ghidare (slide bar).

Instagram a început folosirea barei de ghidare din luna martie, la aplicația de Lux tool, care servește ca o ajustare a luminei de umplere pentru fotografiile întunecate. Această bară de ghidare este acum disponibilă pe o serie de funcții de editare, oferind utilizatorilor mai mult control asupra modului în care apar modificările lor la poze.

„Instagram a luat întotdeauna acele instrumente care au fost anterior inaccesibile … și le-au făcut accesibile pentru toată lumea, care utilizează Instagram, gratuit”spune Peter Deng, director de produs la Instagram.

Toate instrumentele noi de editare de la Instagram, vin cu o bară de ghidare pentru a seta diferit nivelurile de intensitate. Toate construite în mai puțin de șase luni. Instagram se așteaptă ca noile instrumente de editare să fie disponibile cat mai curand pentru utilizatorii iOS și Android, prin intermediul Magazinelor App și Google Play.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă