9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialInscrieri pentru viitori "capsunari"

Inscrieri pentru viitori „capsunari”

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca face inscrierea in baza de date pentru domeniul agricol, in perioada 12 iunie-14 iulie a.c., intre orele 9 si 16, la sediul din str. Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1. Solicitantii trebuie sa aiba intre 20 si 40 de ani – barbati si femei, precum si experienta in agricultura.
Documentele necesare sunt urmatoarele: copie B.I. sau C.I. cu valabilitate de minimum 6 luni; copie dupa pasaport cu valabilitate de minimum 6 luni; fisa personala – tipizat OMFM, C.V. in limba romana – tipizat OMFM; copie legalizata a certificatului de absolvire sau calificare sau dovada din care sa rezulte experienta in domeniul agricol; copie legalizata a cartii de munca – toate paginile scrise; adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca este clinic sanatos; cazierul cu termen de valabilitate 6 luni; declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata de notariat; dovada emisa de serviciul de asistenta sociala/primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate; 2 fotografii tip pasaport.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă