11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialINHGA: Cod PORTOCALIU de inundații în patru județe

INHGA: Cod PORTOCALIU de inundații în patru județe

Patru județe de pe malul Dunării sunt sub incidența unui cod portocaliu, în intervalul 10 martie – 18 martie 2016, a anunțat, joi, Institutul Național de Hidrologie și Gospodărirea Apelor.

Codul portocaliu este valabil pe Dunăre, în aval de Porţile de Fier până la Zimnicea, în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman. De asemenea, în celelalte județe de pe malul românesc al Dunării intră în vigoare codul galben.

Conform INHGA, sectorul Dunării aval Gruia este apărat împotriva inundaţiilor prin lucrări de îndiguire.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă