20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Info

Un pod peste Tisa premiat la Miskolc

Filmul „Podul peste Tisa”, realizat de Ileana Stanculescu, a primit marele premiu la Festivalul international al cineastilor tineri „CineFest”, care a avut loc la Miskolc. Au participat 83 de productii din 31 de state. S-au mai acordat premii pentru filme artistice, documentare, de animatie si de cercetare. Anul trecut, Ileana Stanculescu a luat premiul pentru opera prima la festivalul pentru film documentar de la Amsterdam.

Teatrul Bulandra
la Festivalul Uniunii Teatrelor din Europa

Noua premiera a Teatrului „L.S. Bulandra”, cu „Triumful dragostei” de Marivaux, pusa in scena de Alexandru Darie, se va juca sambata si duminica la Teatro Valle din Roma, in cadrul Festivalului Uniunii Teatrelor din Europa. Piesa este o comedie spumoasa, cu travestiuri, cu rasturnari de situatie, cu un erotism fara granite. In distributie: Marian Ralea, Clara Voda, Manuela Ciucur, Rodica Lazar, Daniel Popa, Adrian Ciobanu si Vlad Zamfirescu. Decorurile: Octavian Neculai. Scenografia: Maria Miu.

„Stele in lumina diminetii” se joaca dupa-masa

La Studioul Casandra (str. Franceza, nr. 9, Bucuresti) se joaca azi, de la ora 16, spectacolul de succes „Stele in lumina diminetii” de Alexandr Galin. Spectacolul e realizat de studentii Sectiei Actorie a UNATC, clasa prof. univ. dr. Gelu Colceag, azi absolventi. Spectacolul va participa duminica si la cea de-a XX-a editie a Festivalului de Teatru de la Piatra Neamt.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă