20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Info

„Inima de caine” la TNB

Teatrul National Bucuresti anunta prima premiera a stagiunii: „Inima de caine” dupa Mihail Bulgakov, dramatizarea si regia: Iuri Kordonski. In rolul principal: marele actor Victor Rebengiuc. Primele spectacole vor avea loc pe 7, 8 si 9 octombrie, la Sala Amfiteatru.

Festivalul de poezie de la Sighet

In perioada 13-15 octombrie, la Sighetu Marmatiei se vor desfasura Editia a XXXII-a a Festivalului International de Poezie si a XXVI-a Editie a Serilor „Nichita Stanescu” de la Desesti. In cadrul festivalului se vor acorda premii pentru urmatoarele concursuri de poezie: concursul pentru volum de debut, concursul pentru volum si concursul pentru antologie de autor (cate un premiu pentru fiecare concurs), precum si Premiul „Nichita Stanescu” al Serilor de Poezie de la Desesti. Editia 2005 a longevivului festival este onorata de prezenta scriitorilor din Elvetia si Ungaria.

„Lola Blau” la 100 de spectacole

Teatrul Evreiesc de Stat anunta ca joi, la ora 18, va avea loc spectacolul „Asta seara, Lola Blau” cu numarul 100. Spectacolul, avand-o ca protagonista pe Maia Morgenstern, se joaca de 12 ani. Numaratoarea se refera doar la reprezentatiile de la TES, nu si la cele din numeroasele turnee europene.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă