25.3 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialIndian Wells 2015: Williams a făcut instrucție cu un star al noului...

Indian Wells 2015: Williams a făcut instrucție cu un star al noului val. Calificată în optimi, după doar 53 minute

Indian Wells 2015. Serena Williams, cap de serie numărul 1 și lider mondial, s-a calificat în optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după doar 53 de minute de joc, în fața Zarinei Dyas, cap de serie 28.

Liderul american al WTA a învins-o pe Zarina Dyas (32 WTA, 21 ani, Kazakhstan) cu scorul de 6-2, 6-0, victoria Serenei, în mai puțin de o oră, fiind cea mai rapidă din acest turneu.

Serena a spus că, după meciul dificil, cu Niculescu, acum simte că totul a revenit la normal. „A fost bine că am avut și o zi de pauză. Iar azi a revenit totul la normal. Mi-am intrat în ritm, am simțit mingea. Am putut face mai mult din ceea ce trebuie și nu am mai făcut la fel de multe greșeli ca în primul meci (n.r. cu Niculescu).” Totuși americanca a spus că încă simte că mai are până la potențialul său maxim.

În optimi, Serena va juca împotriva australiencei Sloane Stephens (42 WTA, 21 ani, SUA), care a eliminat- pe una dintre favorite, Svetlana Kuznețova.

În turul al doilea, Williams a avut un meci foarte greu cu Monica Niculescu, reușind să o învingă cu 7-5, 7-5, asta după ce românca s-a aflat de două ori în avantaj, în primul set.

Citește și Halep s-a jucat cu focul, scor 6-1, 3-6, 6-1 cu Lepchenko. Urmează o adversară de temut în optimi

Tot duminică (luni dimineața în România), Simona Halep s-a calificat în optimi, după 6-1, 3-6, 6-1 cu Varvara Lepchenko.

Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...

Accident mortal: un șofer a plonjat cu mașina în lacul Pantelimon

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, sâmbătă, în jurul orei 10,10, polițiştii au...

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...
Ultima oră
Pe aceeași temă