7.1 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialIncident pe un traseu din Bucegi: O turistă şi-a fracturat piciorul

Incident pe un traseu din Bucegi: O turistă şi-a fracturat piciorul

O turistă s-a accidentat, duminică, pe un traseu din Masivul Bucegi, iar salvamontiștii din Buşteni au intervenit pentru a o ajuta să coboare de pe munte, în condiţiile în care femeia ar avea o fractură la un picior, informează Mediafax.

Turista, în vârstă de 26 de ani, din Târgu Mureş, urca pe traseul care duce către Crucea Caraiman din Masivul Bucegi, iar la un moment dat s-a accidentat, potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

În momentul în care a constatat că nu mai poate merge, fiind rănită la un picior, femeia a solicitat intervenţia salvamontiştilor.

Salvatorii montani au ajuns la femeie după aproximativ o oră şi jumătate, iar la ora transmiterii acestei ştiri se îndreaptă cu ea către telecabină, cu care va fi coborâtă până în staţiunea Buşteni, unde o aşteaptă o ambulanţă.

Conform sursei citate, femeia este suspectă de fractură la un picior.

Cele mai citite

Agent Green dezvăluie cum se distrug pădurile din Munții Rodnei

Organizația Agent Green difuzează cel de-al treilea episod al serialului ”Jaf în Parcul Național Munții Rodnei”, în care prezintă situația de pe raza Ocolului...

Administratorul Fondului Proprietatea (Frank Templeton) vrea să-şi majoreze comisionul de administrare de 4,4 ori

Administratorul Fondului Proprietatea, compania Franklin Templeton, a propus pentru Adunarea Generală a Acționarilor de luna viitoare modificarea contractului de administrare, în sensul majorării...

Premierul Ciolacu, liderul PSD, întoarce armele contra UDMR. “Niciodată, dar niciodată, Ţinutul Secuiesc nu va avea autonomie”

Premierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD și posibil candidat la funcția de președinte al României, a transmis un mesaj categoric împotriva tendințelor autonomiste ale...
Ultima oră
Pe aceeași temă