21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialIncident feroviar pe o linie de manevra din Arges, din cauza lipsei...

Incident feroviar pe o linie de manevra din Arges, din cauza lipsei unei bucati de cale ferata

O locomotiva care se afla pe o linie de manevra in statia CFR Ciumesti, din localitatea argeseana Micesti, a iesit de pe sine din cauza lipsei unui cupon de cale ferata, informeaza NewsIn.

Potrivit comisarului sef Alexandru Doroftei, seful politiei Transporturi Arges, incidentul nu s-a soldat cu victime omenesti sau cu pagube materiale si nici nu a fost inchisa vreo linie de circulatie feroviara.

"Incidentul a avut loc pe o linie de manevra in statia CFR Ciumesti, pe linia de tragere a locomotivei apartinand grupului feroviar roman si care era condusa de mecanicii apartinand societatii Automobile Dacia SA, care efectuau operatii de triere a unor vagoane incarcate cu piese auto. Linia de manevra se termina cu un parapet si chiar in portiunea respectiva lipsea cuponul de cale ferata. Din cauza intemperiilor, mecanicul de locomotiva nu a observat ca pe portiunea respectiva lipseste un cupon de cale ferata si a cazut locomotiva pe doua osii pe partea dreapta", a precizat seful politiei TF Arges.

Locomotiva a fost repusa pe sine si in momentul de fata mai multe echipe de politisti de la Transporturi Feroviare Arges efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele producerii incidentului si in ce imprejurari a disparut bucata de cale ferata.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă