18.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialรŽncep partidele din barajul pentru EURO 2012. Vezi care sunt cele mai...

รŽncep partidele din barajul pentru EURO 2012. Vezi care sunt cele mai interesante dueluri

Vineri se disputฤƒ primele întâlniri ale play-off-ului pentru Campionatul European de fotbal 2012 din Ucraina ลŸi Polonia. Capul de afiลŸ este ลฃinut de duelul dintre Turcia ลŸi Croaลฃia cunoscutฤƒ fiind atmosfera fฤƒcutฤƒ de suporterii celor douฤƒ naลฃionale. Nici Bosnia-Herลฃegovina – Portugalia nu este un meci de neglijat, Dzeko ลŸi ai lui dorind cu orice preลฃ calificarea la Campionatul European.

Programul meciurilor:

Vineri, 11 noiembrie, ora 21:00: Bosnia-Herลฃegovina – Portugalia

Bosnia-Herลฃegovina porneลŸte cu a doua ลŸansฤƒ în „dubla” cu Portugalia, dar foลŸtii adversari ai României au demonstrat cฤƒ pot pune probleme oricฤƒrei echipe. Bosniacii au mari probleme în defensivฤƒ, selecลฃionerul Safet Susici fiind nevoit sฤƒ se descurce fฤƒrฤƒ trei fundaลŸi. Portughezii au adus în Bosnia pentru aceastฤƒ partidฤƒ cei mai buni jucฤƒtori, în frunte cu vedetele Ronaldo ลŸi Nani.

21:05: Turcia – Croaลฃia

Echipa Turciei, una dintre adversarele României în viitoarele preliminarii, pentru accesul la Cupa Mondialฤƒ din 2014, va avea un baraj de foc împotriva Croaลฃiei pentru un loc la Campionatul European din Polonia ลŸi Ucraina.  Cele douฤƒ naลฃionale s-au întâlnit în sferturile de finalฤƒ ale Campionatului European din 2008. Atunci, turcii s-au impus dupฤƒ penalty-uri. Partidele vor fi din categoria celor de risc maxim, cunoscut fiind faptul cฤƒ ambele au suporteri fanatici.

21:15: Cehia – Muntenegru (în direct pe DolceSport)

Cehia a obลฃinut în ultimul moment calificarea la baraj, clasându-se pe locul doi în grupฤƒ, dupฤƒ o victorie cu 4-1 împotriva Lituaniei, în timp ce Muntenegru a ajuns la baraj lฤƒsând acasฤƒ Elveลฃia, la un singur punct distanลฃฤƒ. Muntenegrenii sperฤƒ sฤƒ ajungฤƒ în premierฤƒ la o competiลฃie de anvergurฤƒ, dar Cehia a fost prezentฤƒ la ultimele patru turnee ale Campionatului European.

21:45: Estonia – Irlanda (în direct pe DolceSport)

Estonia, o altฤƒ formaลฃie pe care tricolorii o vor întâlni în viitoarele preliminarii, va trebui sฤƒ treacฤƒ de Irlanda pentru a ajunge în premierฤƒ la un turneu final. Meciurile de baraj le trezesc amintiri întunecate Irlandezilor care au pierdut patru din cele cinci tentative de a ajunge la turneele finale.
Estonia ลŸi Irlanda s-au mai întâlnit de douฤƒ ori, în calificฤƒrile pentru CM 2002, atunci când Irlandezii au câลŸtigat ambele meciuri cu 2-0.

Returul meciurilor de baraj va avea loc marลฃi, 15 noiembrie.

Cele mai citite

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...

Hei, coศ™mar, coศ™marโ€ฆ

De la un timp, noaptea, am coลŸmaruri. Pentru cฤƒ totuลŸi sunt un om echilibrat, am hotฤƒrรขt sฤƒ visez ziua, cu ochii deschiลŸi. De...

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ