20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialÎncep filmările la primul lung-metraj aromân

Încep filmările la primul lung-metraj aromân

Primele cadre la lungmetrajul „Nu sunt faimos, dar sunt aromân” vor fi înregistrate în luna august, în cadrul unui spectacol intitulat Bal de „Oscar”.

Eegizorul Toma Enache se ţine de cuvânt şi începe filmările la primul film artistic aromân, intitulat „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”. Evenimentul va avea loc în data de 12 august, la ora 21.00, la Melody Grand Ballroom din Mamaia. Toţi cei care vor achiziţiona o invitaţie pentru seara respectivă vor participa activ la prima scenă filmată, şi anume gala decernării premiului pentru cel mai bun documentar pentru aromâni acordat regizorului Toni Caramuşat, personaj din film.  Organizatorii îi roagă de pe acum pe invitaţi să aibă răbdare în momentele când se trag dublele.

Invitaţiile costă 200 de lei. Pe lângă posibilitatea de a face parte din platoul de filmare, toţi cei care le achiziţionează vor beneficia de un premiu-surpriză. În plus, vor putea asista la un spectacol interpretat de cele mai importante formaţii şi artişti ai momentului şi vor gusta un meniu variat. De asemenea, o parte din bani vor ajunge în bugetul necesar peliculei. Organizatorii spun că donaţiile suplimentare sunt binevenite, iar persoanele respective vor fi consemnate ca sponsori sau parteneri pe toată perioada filmărilor, promovării şi difuzării filmului. Un amănunt care nu trebuie neglijat: ţinuta obligatorie a balului este una de gală, adică rochii de seară pentru doamne şi smoking plus papion sau costum negru plus cravată pentru domni. „Acum vă invit la bal, la începerea filmărilor, la anul vă voi invita la premieră”, spune Toma Enache, regizorul care a avut ideea filmului. Potrivit acestuia, peste o sută de persoane au achiziţionat deja bilete. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă