12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialINCENDIU la un spaţiu comercial al fostului senator de Vâlcea Dorel Jurcan

INCENDIU la un spaţiu comercial al fostului senator de Vâlcea Dorel Jurcan

Un spaţiu comercial care aparţine fostului senator PDL de Vâlcea Dorel Jurcan a luat foc, duminică noapte, incendiul manifestându-se la subsolul clădirii. Pompierii militari au reuşit să stingă focul, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, la faţa locului s-au deplasat 30 de pompieri militari cu patru autospecuale, intervenţia fiind îngreunată de fumul gros înecăcios şi de întuneric.

“Am localizat incendiul care se manifestă la subsol pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, a fost mult fum, se va face un inventar al pagubelor, respectiv marfa distrusă, iar pompierii vor rămâne la faţa locului până când va fi îndepărtat orice focar care ar putea provoca reizbucnirea flăcărilor”, a declarat şeful ISU Vâlcea, colonelul Adrian Mesescu.

La faţa locului a venit şi proprietarul spaţiului comercial, fostul senator democrat-liberal Dorel Jurcan, preşedinte al filialei PDL Vâlcea, care a spus că exclude ca focul să fi fost provocat de un scurtcircuit electric, pompierii militari susţinând că incendiul ar fi putut fi iniţiat de un aparat în priză, lăsat nesupravegheat de către unul dintre comercianţi.

În urma incendiului, a fost distrusă sau depreciată marfa, respectiv textile, jucării, produse electronice şi electrocasnice, pagubele urmând să fie evaluate în cursul zilei de luni.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost stins, iar un echipaj de pompieri militari va rămâne în incinta spaţiului pentru a preveni reizbucnirea focului.

Cele mai citite

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă