11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu la un centru de refugiați din Germania. 22 de persoane au...

Incendiu la un centru de refugiați din Germania. 22 de persoane au fost rănite

22 de persoane au fost rănite, miercuri dimineața, într-un incendiu care a izbucnit la un centru de refugiați din landul german Hessa, a anunțat un purtător de cuvânt al poliției locale, potrivit agenției DPA, citată de Agerpres.

Autoritățile investighează cauzele incendiului, care a izbucnit în subsolul clădirii, în orașul Witzenhausen, și nu exclud un incendiu premeditat. 

În clădire se aflau 23 de rezidenți, însă 22 dintre ei au fost intoicați cu fum, când încercau să iasă din clădire, potrivit poliției locale.

Promisiunile făcute de cancelarul federal german Angela Merkel de a le oferi adăpost refugiaților au adus în jur de 1,1 milioane de migranți în Germania în 2015. 

Numărul de atacuri premeditate asupra rezidenților din centre pentru refugiați a crescut constant peste tot în Germania în ultimele 18 luni. 

Cele mai citite

VIDEO. Meryl Streep a primit Palme d’Or onorific, premiul ce subliniază “locul ei de neşters în istoria cinematografiei”

Meryl Streep, una dintre cele mai remarcabile actrițe din industria cinematografică de la Hollywood, laureată cu trei premii Oscar, a fost onorată marți seară...

Cum alegi un Volvo XC 60 de vânzare, în leasing, de la o agenție cu experiență

Experiența de cumpărare a unei noi mașini poate fi foarte interesantă, deoarece oferte sunt pretutindeni. Piața de profil este suprasaturată de oferte și...

Finlanda vrea să aducă rezerviști pentru patrulare la granița cu Rusia

Finlanda plănuiește să folosească rezerviști pentru a patrula la granița comună cu Rusia. Mii de rezerviști ar putea fi trimiși în zonă. Decizia va...
Ultima oră
Pe aceeași temă