25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialIncendiu la un cămin de bătrâni din Timiş. Vârstnicii au fost evacuaţi

Incendiu la un cămin de bătrâni din Timiş. Vârstnicii au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, într-un salon al unui cămin de bătrâni din Ciacova, judeţul Timiş, bătrânii fiind evacuaţi, iar la faţa locului intervin membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, informează MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Diana Sindia Vlaia, a declarat, joi, că pompierii au fost sesizaţi că într-un salon al căminului de bătrâni din localitatea Ciacova a izbucnit un incendiu.

Ea a spus că la faţa locului intervin membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, care au evacuat de urgenţă un bătrân care se afla în acel salon, iar apoi pe ceilalţi vârstnici care erau la etajul unde a izbucnit incendiul.

Diana Sindia Vlaia a precizat că pompierii voluntari au reuşit să localizeze incendiul în salonul respectiv şi au evitat extinderea acestuia la celelalte saloane ale azilului.

Vlaia a afirmat că ISU Timiş a trimis la faţa locului cinci autospeciale, însă acestea sunt încă pe drum, accesul fiind îngreunat de „drumul dificil” până în zona azilului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă